صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۲۸۹۰
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۰
جنت عنوان کرد:

گروه سلامت: رئیس کمیته حلال سازمان غذا و دارو بر استفاده از روش‌های مدرن با استفاده از دانش کامپیوتر، آمار و ریاضی در تشخیص ژلاتین گاوی و خوک در سازمان غذا و دارو تأکید کرد.

بهروز جنت، رئیس کمیته حلال سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با تأکید بر استفاده از روش‌های مدرن برای تشخیص انواع ژلاتین اظهار کرد: مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران با استفاده از توان فنی، از روش‌های کمومتریکس ــ که آنرا می‌توان دانش استفاده از ریاضی، آمار و کامپیوتر جهت طراحی یا انتخاب یک روش مناسب برای آزمایش یا تولید حداکثر اطلاعات مفید از داده‌های آنالیز یک فرایند شیمیایی دانست ــ با کمک دستگاه‌های lc-ms و hplc قادر به تشخیص تفاوت انواع ژلاتین بوده است.

وی افزود: این روش در سال 1380 راه اندازی شده است، دکتر محبوب نعمتی استاد دانشکده داروسازی با همکاری اینجانب و اساتید بنام شیمی تجزیه دانشگاه زنجان مقالات مربوط به آنرا در همان سالها در نشریات معتبر بین المللی به چاپ رساندیم.

جنت اظهار کرد: برای اینکه سازمان غذا و دارو به عنوان مهمترین ارگان متولی فراورده‌های غذایی بتواند با دقت بر وقایع موجود، نظارت حاکمیتی خود را اعمال کند این موضوع رسانه‌ای نشد.

وی یادآور شد: روش Polymerase Chain Reaction (PCR)که طی آن ازدیاد مقادیر جزیی DNA توسط روش های ساده و رایج آزمایشگاهی قابل مشاهده می باشد؛ با توجه به امکان تقلب در محصولات فوق دیگر روش مناسبی نیست و تا حد زیادی منسوخ شده است.