صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۹۶۷۸
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰
آیت‌الله‌العظمی سبحانی خطاب به وزیر بهداشت:

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی جعفر سبحانی گفت: لازم است اقداماتی صورت بگیرد که جمعیت کشور همواره جوان بماند و به سوی پیری نرویم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) این مرجع تقلید دیشب 30 مرداد در دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با وی، با بیان اینکه فقه اسلامی همواره با اطباء همراه بوده است اظهار کرد: در واقع فقه اسلامی با دانش طب کمال پیدا می‌کند و به عنوان مثال می‌توان گفت اگر طبیب بگوید آب برای شخصی ضرر دارد، فقها هم دستور می‌دهند آن شخص تیمم کند و وضو نیازی نیست و در سایر احکام نیز همین گونه است.

وی افزود: در مورد احکام قصاص هم نظر اطباء در مورد جراحات مبنای نظر حکم قاضی قرار می‌گیرد و علم الادیان و علم الابدان همواره باید در کنار هم مورد توجه قرار گیرند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه لازم است دولت توجه بیشتری به قم در همه زمینه‌ها داشته باشد گفت: قم چهار راه ارتباطی کشور، مرکز علم و دانش و محور تشیع در جهان است و نیازمند توجهات بیشتری است.
وی ادامه داد: لازم است اقداماتی صورت بگیرد که جمعیت کشور همواره جوان بماند و به سوی پیری نرویم زیرا پیشرفت و امنیت در گرو وجود قشر جوان است، اگر جوانان نبودند امروز دشمن بعثی بر ایران حکومت می‌کرد ولی همین جوانان به مقابله با دشمن پرداختند و از میهن اسلامی دفاع کردند.
آیت‌الله سبحانی با اشاره به روایات اسلامی که ناظر به افزایش اولاد هستند خاطرنشان کرد: نباید از ترس نبود روزی نسبت به فرزندآوری بی توجه باشیم زیرا خداوند روزی‌رسان است و بندگانش را حفظ می‌کند.
استاد حوزه علمیه قم در خاتمه با تشکر از وزیر بهداشت به دلیل اقداماتی که در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است عنوان کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در رسیدگی به بیمارستان‌ها اقدامات بسیار خوبی داشته است.

وی افزود: مهم آن است که انسان با وجود مشکلات بتواند با عزمی راسخ بر آنها فائق آید؛ امیدواریم خداوند به وزیر بهداشت توفیق خدمت‌گزاری بیشتر بدهد و شاهد تداوم فعالیت‌های این وزارت‌خانه باشیم