به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، جمعی از اصحاب رسانه و نمایندگان سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ عصر آخرین چهارشنبه مردادماه به دیدار خانواده سه برادر شهید منصور، حسین و ناصر اسماعیلی رفتند.
شهید منصور اسماعیلی سال 1348 چشم به جهان گشود و 23 خرداد 67 در عملیات بیتالمقدس 7 در منطقه عملیاتی شلمچه به شهادت رسید. شهید حسین اسماعیلی پسر بزرگتر خانواده، سال 1341 به دنیا آمد و هفتم مرداد 61 در منطقه عملیاتی کوشک طی عملیات رمضان به شهادت رسید.
ناصر اسماعیلی نیز متولد 1346 بود و نهم بهمن 65 در عملیات کربلای 5 در منطقه عملیاتی شلمچه به خیل شهیدان پیوست.
دیدار جامعه قرآنی با پدر و مادر این شهیدان بزرگوار با تلاوت آیات 146 تا 148 سوره آل عمران توسط علیرضا مهدویزاده، قاری ممتاز کشور آغاز شد.
سپس رمضانعلی گلستانی، جانشین رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در سخنانی تاکید کرد: این سه شهید بزرگوار الگوی زندگی و حیات قرآنی بودند که در زندگی خود به قرآن عمل کردند و به شهادت رسیدند.
وی گفت: دو سال است که هر چهارشنبه جمعی از اعضای جامعه قرآنی کشور به دیدار خانواده شهدای قرآنی میروند و این کار را وظیفه خود در قبال آنها میدانند.
در ادامه برادر کوچک شهیدان اسماعیلی که خود از جانبازان دفاع مقدس است، در سخنانی تصریح کرد: این شهیدان از کودکی در کلاسهای قرآن مساجد شرکت میکردند. خصوصاً ناصر که همواره مقامات اول تا سوم مسابقات قرآئت قرآن را کسب میکرد. منصور و حسین هم قاری بودند، ولی ناصر مهارت بیشتری داشت به گونهای که از تلاوتش همه منقلب میشدند.
وی تصریح کرد: انس و علاقه من و برادرانم به قرآن کریم مرهون تربیت مادرمان است که از کودکی ما را به کلاسهای قرآن مساجد میبرد.
برادر شهیدان اسماعیلی به ذکر خاطرهای از شهید ناصر پرداخت و گفت: در یکی از عملیاتها ترکش وارد شکم ناصر شد و 20 روز در بیمارستان بستری بود. وقتی از بیمارستان مرخص شد با همان حال جراحت دوباره به منطقه رفت و چنان با صوت بلند و رسا قرآن تلاوت کرده بود که بیهوش شد، دوباره وی را به تهران فرستادند. مدتی که گذشت دوباره به جبهه رفت تا اینکه در عملیات کربلای 5 به شهادت رسید.
صبر زیبای مادر شهیدان اسماعیلی
برادر شهیدان اسماعیلی تصریح کرد: جنازه هر یک از برادرانم را که آوردند مادرمان حنا به سر و صورت آنها میزد و خودش یک سر تابوتشان را میگرفت و تشییع میکرد. صبورانه بر سر جنازه آنها میایستاد و به مادران شهدا قوت قلب میداد.
تاکید شهید منصور اسماعیلی به مصرف صحیح بیتالمال
وی همچنین گفت: چند روز پیش در مراسمی یکی از همرزمان منصور به نزدم آمد و تعریف کرد که در عملیات بیتالمقدس که منصور آرپیجیزن بود من به او کمک میکردم. در یک کمپوت را باز کردم تا بخوریم. منصور گفت: باز نکن من تا چند دقیقه دیگر شهید میشوم بگذار بماند برای دیگران.
مادر شهید که در تمام طول دیدار چهرهاش را در هالهای از حجاب سیاه پوشانده بود، با گذشت سالها از داغ سه فرزندش، جانبازی پسر کوچکش و خصوصاً از زمانی که شوهرش سکته کرده و در سن پیری باید پرستاری او را انجام دهد، قامتش خمیده بود و قادر به سخن گفتن درباره فرزندانش نبود، ولی دائم از ما تشکر میکرد و برایم باعث افتخار بود که به عنوان تنها خانم آن جمع توانستم در لحظه خداحافظی چهره مهربانش را ببینم و بر آن بوسه بزنم.
این مادر که مربی سه شهید قرآنی بود، تعریف کرد: وقتی کوچک بودند آنها را برای آموزش قرآن نزد یک استاد در مسجد بردم. ناصر همیشه قرآن میخواند و در مسابقات مقام اول را کسب میکرد. بهترین قاری محل بود و دو روز در هفته را روزه میگرفت. هر سه پسر شهیدم بسیار مهربان و دلسوز بودند. همیشه افتخار کردهام که مادر شهیدان هستم و هیچوقت گریه نکردم و تلاش داشتم باعث قوت قلب سایر مادران باشم.
همچنین یکی از دوستان این شهیدان در سخنانی گفت: خانواده اسماعیلی همیشه در محل زندگیمان الگوی ایمان بودهاند. مادر شهیدان اداره کننده جلسات قرآن بود. ناصر تبحر زیادی در قرائت قرآن داشت. هر سه چهرهای روحانی داشتند.
وی ادامه داد: شب عملیات رمضان در جبهه بودم، وارد سنگر حسین شدم، چهرهاش خیلی نورانی شده بود، به دلم الهام شد که شهید میشود و واقعاً لایق این مقام بود.
همچنین نادر کمالی، دوست ناصر و منصور اسماعیلی در سخنانی گفت: این شهیدان چهرهای نورانی و نجیب داشتند و سطح فهم آنها بالاتر از همسالانشان بود. خوشحالم که سالها افتخار دوستی با آنها را داشتم.
این دیدار با تلاوت آیاتی از سوره محمد توسط حسین جعفری، قاری ممتاز و اهدای لوح یادبود به خانواده شهیدان اسماعیلی پایان یافت.