صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۱۲۱۹
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱
حسین سلیمی:

گروه دانشگاه: رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به نقش علوم انسانی در جامعه گفت: اینکه افرادی با بهره‌برداری از علوم انسانی بتوانند دستاوردی کسب کنند که در تاریخ کشور بی‌سابقه است نشان‌دهنده جایگاه خطیر علوم انسانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در نشست علمی مذاکرات هسته‌ای و علوم سیاسی ایران که در این دانشگاه برگزار شد ضمن خیر مقدم به اعضای تیم هسته‌ای، وزرای خارجه، علوم و رؤسای دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی اظهار کرد: همان طور که در بیانیه مشترک سه رئیس دانشگاه در باب مذاکرات صادر شد این مذاکرات نشان‌دهنده کارآمدی علوم انسانی در جامعه بشری است.

وی با اشاره به نقش علوم انسانی در جامعه گفت: اینکه افرادی با بهره‌برداری از علوم انسانی بتوانند دستاوردی کسب کنند که در تاریخ کشور بی سابقه است نشان‌دهنده جایگاه خطیر علوم انسانی است که بی‌گمان دیگر علوم نیز نقش دارند، اما نقش علوم انسانی نقش بی‌بدیلی بوده که در تاریخ این کشور و تاریخ بین‌الملل تأثیرگذار و در معرفی تاریخ و تمدن ایران نیز اثربخش بوده است.

سلیمی با اشاره به اینکه مذاکرات اخیر ثابت کرد با جهان می‌توان به گونه دیگری نیز سخن گفت اظهار کرد: به نظر می‌رسد گفتمان انقلاب اسلامی نیز که مفهوم کانونی آن مفهوم استکبارستیزی است در جریان این توافق امکان یافت به گونه دیگر خود را در جهان نشان دهد. مفهوم استکبارستیزی در جریان انقلاب تغییری نکرده اما شیوه جای گرفتن آن در جهان تغییر یافت؛ در مذاکرات اخیر معلوم شد می‌توان استکبارستیز بود اما در کنار آن در جهان نیز پذیرفته شده بود؛ می‌توان استکبارستیزی را با ابزار امروزی پیگیری کرد و  توافق اخیر نه تنها متناقض با استکبارستیزی نیست بلکه روی دیگری از استکبارستیزی را به جهان عرضه و محقق ساخت.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در پایان گفت: امیدواریم در این نشست با شنیدن نظرات اساتید و گفت‌وگویی که بین اعضای گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان و اساتید دانشگاهی صورت می‌گیرد شاهد تفسیر، اجرا و طراحی سیاست خارجی ایران در دوران پس از توافق باشیم.