صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۸۴۴۱
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶

گروه بین‌الملل: در حمله افراد ناشناس به گروهی از شیعیان هزاره در ایالت بلخ افغانستان دست کم ۱۳ نفر کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل ازشبکه خبری «پرس‌تی‌وی»، در این حمله تروریستی که صبح شنبه،14 شهریورماه، رخ داد، افراد مسلحی که لباس نیروهای امنیتی افغانستان را به تن داشتند دو خودروی حامل شیعیان را در جاده منتهی به شهر زاری متوقف کردند و پس از بیرون کشیدن آن‌ها با شلیک گلوله 13 نفر را به شهادت رساندند.
هنوزهیچ گروهی مسئولیت این اقدام را بر عهده نگرفته اما در موارد مشابه، افراد وابسته به گروه تروریستی طالبان و نیز در ما‌ه‌های اخیر گروه تکفیری داعش به این گونه حملات علیه شیعیان دست زده‌اند.
شیعیان هزاره که حدود 22 درصد از جمعیت افغانستان را تشکیل می‌دهند همواره در معرض اقدامات تروریستی و حملات گروه‌های تندرو قرار داشته‌اند.
اوایل سال جاری نیز تروریست‌ها 5 نفر از شیعیان هزاره را در ایالت غزنی به شهادت رساندند.
همچنین 31 نفر از شیعیان هزاره اواخر سال گذشته در جاده هرات به کابل ربوده شدند.