صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۰۱۵۰
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳
خیرین فرهنگی تأکید کردند:

کانون خبرنگاران نبأ: خیرین فرهنگی با تأکید بر این‌که باید مردم را با یار مهربان آشتی دهیم، تأکید کردند: ماندگاری و رشد تمدن ایرانی اسلامی با مطالعه وکتابخوانی امکان‌پذیر است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، گروه خیرین فرهنگی، در مرداد ماه سال جاری با ایده دکتر نورالله مرادی، مدرس دانشگاه درفضای تلگرام شکل گرفت ودر اولین اقدام خود کتابخانه روستای سوسن سرخاب شهرستان اندیکا، واقع در استان خوزستان را با بیش از 3500 جلد کتاب، راه‌اندازی کرد.

این گروه که اعضای آن را استادان دانشگاه، دانشجویان و فعالان فرهنگ و رسانه تشکیل می‌دهند، درصدد است تا پایان تابستان جاری 31 کتابخانه در مناطق محروم کشور راه‌اندازی کند.

گروه خیرین فرهنگی در دومین اقدام خود نیز بیش از 5 هزار در زمینه‌های مختلف ادبی، تاریخی، سیاسی، علمی، کودک و نوجوان، جمع‌آوری و طی مراسمی آن را به بخش طرحان(گراب) شهرستان کوهدشت، واقع در استان لرستان ارسال کرد تا اولین کتابخانه نیز در گراب راه‌اندازی شود.

این اقدام مورد استقبال  مردم و مسئولان استان لرستان قرار گرفته و قرار است تا با اقدامات کارشناسی از سوی مسئولان و در قالب مسابقات کتابخوانی از ظرفیت کتاب‌های ارسالی نهایت استفاده در راستای رونق و گسترش کتاب‌خوانی صورت گیرد.

مشکل ما نبود کتابخوان است

دکترمحمد جعفر محمدزاده، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد و عضو گروه خیرین فرهنگی ضمن مثبت‌ارزیابی‌کردن حرکت گروه عنوان کرد: «متأسفانه ما قبل از این‌که مشکل کتاب و کتابخانه داشته باشیم، مشکل کمبود و گاهی نبود کتاب‌خوان داریم. به نظر می‌رسد در این زمینه نیز باید تلاش بیشتری کرد؛ ضمن آن‌که فقدان کتاب‌های کیفی و خوب هم قابل انکار نیست.»

شهناز خسروی، روزنامه‌نگار و مترجم که مسئولیت اجرای طرح راه‌اندازی کتابخانه در مناطق محروم کوهدشت را بر عهده دارد، در پاسخ به این سؤال که علاوه بر راه‌اندازی و تجهیز کتابخانه، چه راه‌کاری برای گسترش کتاب‌خوانی در مناطق محروم دارید، گفت: ما حرکت خود را با شعار« یارمهربان را به روستاها ببریم»، آغاز کردیم ولی فراموش نکرده‌ایم که هم‌زمان باید مردم را با یار مهربان آشتی دهیم و این پروسه‌ای است که عزم ملی می‌طلبد و حمایت مسئولان و کارشناسان؛ تا جایی که در توان ما هست، سعی می‌کنیم این امر مهم مغفول نماند و  از جمله تمهیداتی که برای این کار اندیشیده‌ایم، برگزاری مسابقات کتابخوانی در مقطع کودک و نوجوان در روستاهای هدف از طریق رقابتی سالم و کارشناسی شده است. در بخش طرحان، این کار با همکاری آقای حبیب گراوند بخشدار طرحان، که با اختصاص‌دادن فضایی از محل بخشداری، گروه را در این طرح یاری کرد، صورت خواهد گرفت.»

رقیه بقایی