صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۰۳۰۱
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن پایگاه بسیج وزارت نفت،اقدام به راه‌اندازی بانک محصولات سمعی ـ بصری دارالقرآن‌های زیر مجموعه کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن الکریم بسیج وزارت نفت، براساس سرفصل‌های مندرج در اساسنامه شورای عالی قرآن بسیج وزارت نفت و در سه بخش آموزش، محافل و مسابقات، تبلیغی و ترویجی برنامه‌های قرآنی را تاکنون انجام داده است.

دارالقرآن بسیج وزارت نفت در راستای ترویج فرهنگ قرآن در شبکه‌های اجتماعی برای مخاطبان خاص و در بخش اتوماسیون اداری برای کارکنان این مرکز، اقدام به راه‌اندازی بانک محصولات سمعی، بصری قرآنی با موضوعات مختلف کرده است که تاسیس این بانک به منظور نمایشگاهی برای ارائه محصولات قرآنی است.

مقرر شده است که تمام دارالقرآن‌های بسیج وزارت نفت تا پایان سال 94، بانک سمعی و بصری را راه‌اندازی و تقویت کنند.

راه‌اندازی بانک سمعی ـ بصری دارالقرآن‌های بسیج وزارت نفت در راستای برنامه‌های تبلیغی_ترویجی، 13 محور را مشخص کرده است که شامل بخش قرائت قرآن کریم در بخش ترتیل و تحقیق با ارائه نرم‌افزار، کتب، سی دی، نرم‌افزارهای آموزشی و پژوهشی، نرم‌افزارهای تلفن همراه و کامپیوتر، نرم‌افزارهای مفاهیم و تفاسیر قرآن کریم، انقلاب، امام، رهبری، مهدویت و امام شناسی، اهل بیت(ع)، احکام و توضیح المسائل به صورت آموزشی و پژوهشی، توسل، دفاع مقدس و بسیج، سخنرانی‌های مذهبی، شیطان‌شناسی، یهودشناسی و جنگ نرم است.

گفتنی است، دارالقرآن بسیج وزارت نفت در راستای اهداف کلی این مرکز، تمامی حوزه‌های تابعه در سه بخش آموزش، محافل و مسابقات، تبلیغ و ترویج برنامه‌های مختلف را در برنامه دارد که تا پایان سال 94 اجرایی خواهد کرد.