به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، امروز پنجشنبه 19 شهریور ماه در نشست سراسری مسئولان و دبیران اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر با تأکید بر اینکه خداوند انسان را آزاد آفریده و گرفتن آزادی از انسان امکان ندارد، گفت: اما ماها نمیتوانیم علوی و ولایی نباشیم، امام زمانی نباشیم و این عشق در سرشت ماست.
وی ادامه داد: شکر این معنا که خداوند در سرشت ما عشق به امیرالمومنین(ع) را قرار داده است را باید به جا بیاوریم. داشتن ولایت امیرالمومنین(ع) توفیق الهی است. ما انتظار داریم شعار غدیر مثل عاشورا در خانهها، دانشگاهها، مدارس و ... برود و در فضای عمومی جامعه قرار بگیرد تا همه در این فضا تنفس کنند که برای این کار خلاقیت لازم است و باید به هر نحو از امیرالمومنین(ع) دفاع کرد.
منافق نمیتواند علی را دوست داشته باشد/ علی میزان است
آیتالله صدیقی با تأکید بر اینکه منافق نمیتواند علی را دوست داشته باشد، گفت: نفاق، عناد و جهل با ولایت حضرت علی(ع) سازگار نیست، طینت پاک میخواهد چرا که علی میزان است، پاک است و طینتهای پاک او را میخواهند.
وی ادامه داد: مسئله خلافت الهی در روی زمین اختصاص به غدیر و پس از آن ندارد خداوند از آغاز خلقت مقرر فرموده است خلیفه در روی زمین وجود داشته باشد و یکی از حکمتهایی که قرآن برای ضرورت وجود خلیفهالله در زمین مطرح کرده مسئله امتحان الهی است.
آیتالله صدیقی تشریح کرد: تا زمانی که خلافت در روی زمین نبود شیطان در جمع ملائکه بود و پروردگار با قرار دادن خلیفه در روی زمین بین موجوداتی که متمرد بودند و آنهایی که اطاعت میکردند وسیله تشخیص قرار داد.
وی ادامه داد: مسئله ولایتمداری کار فرشتگان است و تمرد از قبول ولایت کار سکولارها؛ در آغاز خلقت نیز خداوند به فرشتگان فرمود سجده کنید همه سجده کردند الا شیطان که تمرد کرد. امروز هم قبول ولایت که همان قبول ولایت فقیه است، ادامه همین مسیر است.
امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه نباید جامعه طوری تربیت شود که جاذبههای مادی ما را از ولایت دور کند، به آیات مربوط به ولایت در قرآن و تفسیر آنها پرداخت و گفت: قرآن کریم در آیه مباهله (آیه 61 سوره آل عمران) میفرماید: «فَمَنْ حَآجَّکَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأَبْنَاءکُمْ وَنِسَاءنَا وَنِسَاءکُمْ وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةَ اللّهِ عَلَى الْکَاذِبِینَ؛ پس هر که در این [باره] پس از دانشى که تو را [حاصل] آمده با تو محاجه کند بگو بیایید پسرانمان و پسرانتان و زنانمان و زنانتان و ما خویشان نزدیک و شما خویشان نزدیک خود را فرا خوانیم سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم». در این آیه میفرماید: «وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَکُمْ» پس علی خود پیغمبر است و به جز نبوت تمام فضائل پیامبر(ص) را داراست.