صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۱۱۰۰
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲
آیت‎الله حسینی بوشهری تاکید کرد:

گروه حوزه‎های علمیه: مدیر حوزه‎های علمیه با اشاره به ارسال نامه‎ای به رئیس جمهور درباره عدم استفاده از هنرپیشه‎های بدنام در نقش روحانی گفت: باید توجه داشت که حضور برخی هنرمندان در لباس روحانی در فیلم‎ها بازخورد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) آیت‎الله سیدهاشم حسینی بوشهری امروز 19 شهریور در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حضور برخی از هنرمندان در لباس روحانیت در فیلم‎ها و آثار هنری گفت: حضور برخی هنرمندان در لباس روحانی در فیلم‎ها بازخورد خوبی ندارد.

وی درباره چرایی این مطلب تصریح کرد: ممکن است مردم سابقه خوبی از آن هنرمند در ذهن نداشته باشند و وقتی او لباس روحانیت را می‎پوشد چنین زمینه فکری در ذهن آنها ایجاد شود.

وی افزود: سخن ما این نیست که از هنرمندان در نقش روحانی استفاده نشود بلکه باید از کسانی استفاده شود که پیشنیه خوبی داشته باشند.

مدیر حوزه علمیه ادامه داد: متاسفانه تا کنون ترتیب اثری به این مسئله داده نشده است و اخیرا شورای مدیریت نامه‎ای به رییس جمهور نوشته شده است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‎ای در این زمینه انجام شود.

وی با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاف فرهنگی بوده است و این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری نیز جایگاه خاصی دارد افزود: در همین بحث اقتصاد مقاومتی، بحث اصلی در همین زمینه‎های فرهنگی است و اگر این زمینه فرهنگی نباشد در اقتصاد نیز به جایی نمی‏‎رسیم.

وی اظهارکرد: فرهنگ دارای سه ویژگی رفتار، ارزش و عقاید است که دقیقا دشمن نیز در این زمینه سرمایه گذاری می‏‎کند؛ شمن در ابتدا خود را به فرهنگ مقصد تحمیل می کند و پس از تحمیل، فرهنگ خود را جایگزین می‌کند و سپس مردم آن منطقه را تسلیم فرهنگ خود می‎کند.

لزوم استفاده از نظرات حوزه

وی گفت: حوزه علمیه مرکز نشر معارف قرآن و حدیث است و به همین دلیل باید در این عرصه هر فعالیتی که انجام می‎شود با هدایت‎های بزرگان حوزه انجام شود و به همین دلیل نیز حوزه و ارشاد می‎توانند فعالیت‎های اثربخشی را ارایه کنند.

مدیر حوزه‎های علمیه کشور بیان کرد: رابطه بین حوزه و وزارت ارشاد باید تعریف شده باشد و باید کارگروه مشترکی برای تعاملات هرچه بیشتر بین این دو نهاد ایجاد شود.

وی گفت: فعالیت‎هایی که در ارشاد انجام می‎شود بسیار زیاد است و به همین دلیل ممکن است برخی اوقات ضعفی نیز دیده شود که این ضعف باید با همفکری و همکاری رفع شود.

فعالیت 100 موسسه قرآنی

همچنین حجت‎الاسلام والمسلمین عباس دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در ابتدای این مراسم گفت: از جمله وظایف این اداره کل، حمایت از فعالیت‎های قرآنی است که در این زمینه 100 موسسه قرآنی را تحت حمایت داریم.

وی افزود: برخی از موسسات قرآنی مثل جامعه القرآن دارای 800 نمایندگی و مکتب القرآن دارای 100 نمایندگی هستند که مرکزیت آنها در قم است. سال گذشته 40 برگزیده قرآنی در استان قم نیز تجلیل شدند و یکی از کارهایی که انجام می شود اهدای قرآن به مراکز فرهنگی و مذهبی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: از جمله فعالیت‎های دیگر در این زمینه برگزاری دوره‎های تربیت مربی قرآن و برگزاری کارگاه‎های آموزشی و جشن رمضان بوده است.