صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۱۳۰۵
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
کامور بخشایش:

گروه ادب: یک نویسنده، محقق و پژوهشگر حوزه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان کرد: لازم است به نهضت علمی جدیدی برسیم که بتوانیم مباحث نظری را تبیین کنیم، نه اینکه تنها آنچه در کشورمان اتفاق افتاده را بازگو کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جواد کامور بخشایش، نویسنده حوزه هنری با بیان اینکه لازم است به نهضت علمی جدیدی برسیم که بتوانیم مباحث نظری را تبیین کنیم، نه اینکه تنها آنچه در کشورمان اتفاق افتاده را بازگو کنیم، درباره لزوم ارتباط میان دانشگاه و پژوهشگاه گفت: من سال‌هاست این دغدغه را دارم و بارها این موضوع را مطرح کرده‌ام که رابطه «آموزش» و «پژوهش» در کشور ما ضعیف است و هر اندازه که بتوانیم این ارتباطات و تعامل را بیشتر کنیم، نتیجه بهتری خواهیم گرفت. به عنوان مثال، مباحث جامعه‌شناسی که در دانشگاه‌ها انجام می‌شود، می‌تواند با مباحث نظری که در پژوهشگاه‌ها تولید می‌شود، تلفیق شود و این عرصه‌ها از یکدیگر بهره ببرند.

این نویسنده بیان کرد: باید تلاش کنیم اندوخته‌ها و گنجینه‌های موجود را که توسط پژوهشگران به دست می‌آید، در اختیار اساتید دانشگاه قرار بدهیم؛ چرا که نباید تنها روایت تاریخ و واقعه کنیم. برای روایت، زمان کافی در اختیار داشته‌ایم و حالا لازم است در کنار این موضوع، پا را فراتر بگذاریم و در زمینه تولید نظری و تعامل بیشتر با اساتید دانشگاه و دانشجویان حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه نباید فراموش کنیم ما مسئول هستیم و وظیفه داریم که آنچه اتفاق افتاده را با زبان تاثیرگذار به نسل‌های بعد از خودمان انتقال دهیم، افزود: در این زمینه نیازمند این هستیم که با دانشگاه‌ها در ارتباط باشیم. متاسفانه می‌بینیم که هیچ ارتباطی بین دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی نیست و در حوزه تولید علم مشکل داریم.

بخشایش تاکید کرد: به عقیده من باید از بحث روایت فراتر برویم و لازم است نظریه تولید کنیم. رشته‌های میان رشته‌ای که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند همین است که لازم است به نهضت علمی جدیدی برسیم که بتوانیم مباحث نظری را تبیین کنیم.

این محقق همچنین گفت: آنچه اهمیت دارد این است که هر تلاشی انجام دهیم تا ماهیت و حقیقت انقلاب اسلامی را به نسل آینده منتقل کنیم؛ زیرا به این طریق است که به وظیفه‌مان عمل کرده‌ایم.