صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۲۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۵

شعب خارجی: هجدهمین کرسی «تلاوت قرآن با رویکرد وحدت جامعه اسلامی»، با همکاری خانه فرهنگ ایران در «راولپندی» پاکستان و مدرسه قرآنی «دارالعلوم انوارالرضا(ع)» این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هجدهمین کرسی «تلاوت قرآن با رویکرد وحدت جامعه اسلامی»، با همکاری خانه فرهنگ ایران در راولپندی پاکستان و مدرسه قرآنی دارالعلوم انوارالرضا(ع) با حضور دانشجویان، جمعی از دوستداران قرآن و اهل بیت(ع) و قاریان قرآن در محل خانه فرهنگ ایران در راولپندی برگزار شد.

محمد اکبری، مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی در این مراسم طی سخنانی ضمن گرامیداشت سالگرد درگذشت محمدعلی جناح، بنیانگذار جمهوری اسلامی پاکستان و روز «دحوالارض»، گفت: دحوالارض، نماد توحید و یکتاپرستی است؛ روزی است که کره زمین از سرزمین کعبه گسترش یافت و همواره از سوی خالق هستی به آن سفارش شده است.

وی با اشاره به خصوصیت‌ها و نشانه‌های افراد تندرو در بین مسلمانان اعم از شیعه و سنی، اظهار کرد: برخی با وجود ظاهری اسلامی و اهل نماز و عبادت بر خلاف مصالح امت اسلامی عمل می‌کنند. آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی)، چندی پیش برای آگاهی و بیداری جهان غرب از اسلام واقعی، جوانان کشورهای اروپا و آمریکا را به شناخت مستقیم از دین اسلام فرا خواندند.

مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی افزود: اینک ضروری است تندروی‌هایی که بعضی از گروه‌های به ظاهر شیعه یا سنی از خود بروز می‌دهند و به نام اسلام می‌گذارند، شناسایی و به مردم معرفی شوند تا جامعه اسلامی از آسیب‌های رفتار و افکار آنان در امان بماند.

وی بیان کرد: از جمله نشانه‌های اصلی و رفتارهایی که این گروه‌ها از خود بروز می‌دهند و موجب عدم اعتماد درونی در جوامع اسلامی از یک سو و دلزدگی از اسلام و مسلمانان در جوامع غربی از سوی دیگر می‌شود را می‌توان عدم باور و التزام آنان به وحدت مسلمین در همه سطوح و همه شیوه‌ها و راهکارهای آن، همراهی این گروه‌ها با اهداف صهیونیست‌ها در همه ابعاد و البته کم‌دانشی در امور دینی و سعی در ترویج و تعمیم دادن این دانسته‌های ناقص به همه امور مسلمانان دانست.

اکبری همچنین از جوامع اسلامی خواست تا نسبت به شناخت دقیق و مصداقی این نشانه‌ها تلاش کنند و با دور کردن این عوامل از درون مسلمانان، زمینه‌های ایجاد جامعه‌ای اسلامی و عاری از هرگونه سستی، کجی و ناراستی را فراهم کنند.

در ادامه این مراسم نعیم قریشی، مجری رادیو پاکستان گفت: این محفل در سطح کشور پاکستان بی‌سابقه است و ادارات دولتی این کشور باید از این برنامه تقلید کرده و برنامه‌های قرآنی برای وحدت و بیداری اسلامی برگزار کنند.

مجری رادیو پاکستان عنوان کرد: کاری که محمدعلی جناح انجام داد، کار بزرگی بود که شاید یک عالم هم نتواند آن را انجام بدهد؛ وی با این حرکت ملت مسلمان پاکستان را زیر پرچم توحید جمع کرد تا بتوانند با آزادی کامل از توحید تبعیت کنند.

وی گفت: ما وظیفه داریم برای هدفی که این کشور برای آن یعنی ترویج علوم قرآن و توحید به‌وجود آمده است تلاش کنیم؛ بنابراین برای این کار لازم است متحد شده و در یک حرکت جمعی اقدامات خود را با اهداف اسلامی هماهنگ کنیم.

همچنین در این مراسم مفتی شاهنواز احمد ضیاعی، عالم برجسته اهل تسنن و مسئول دارالعلوم انوارالرضا(ع) در سخنانی، ضمن گرامیداشت سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی پاکستان، اظهار کرد: این مناسبت‌ها باید همراه با برنامه‌های قرآنی رونق پیدا کنند؛ همان‌طوری که برای نخستین بار امسال روز ملی پاکستان با این برنامه قرآنی با همکاری خانه فرهنگ ایران در راولپندی و شورای هنری راولپندی رونق گرفت.

وی همچنین ادامه داد: محمدعلی جناح، یک نمونه‌ای است برای ما و ملاک این نیست که حتما کسی عالم و روحانی باشد و برای اسلام کار بکند؛ پس همه ما باید برای ترویج علوم قرآن، علم توحید و اهل بیت(ع) تلاش و اقدام کنیم.

در این مراسم احمد هاشمی، قاری برجسته پاکستان و برنده مسابقات بین‌المللی قرآن از لاهور، مجلس را به عطر و بوی قرآن کریم معطر و منور کرد.