صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۶۵۳۸
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن کریم در مؤسسه قرآنی سابقون ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس معنوی قرآن کریم در مؤسسه قرآنی سابقون ایلام روز گذشته، 31 شهریورماه در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این محفل قرآنی که همزمان با فرارسیدن عید قربان با حضور قاریان، حافظان، مربیان، مسئولان و قرآن‌آموزان برگزارشد، قاریان برجسته استان به تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید پرداختند.

در ابتدای مراسم، قاری نوجوان محمدامین عسگری به تلاوت پرداخت و سپس کارشناس مذهبی استاد خطابی درباره ارزش  تلاوت قرآن و انس با قرآن کریم صحبت‌هایی را ارائه کرد.

در ادامه این مراسم که بسیار مورد استقبال علاقه‌مندان قرار گرفت، قاری فرشاد طهماسبی و مختار طهماسبی برای حاضران تلاوت کردند.

در این محفل انس با قرآن کریم، ارائه حفظ از سوی قرآن‌آموزان  مؤسسه قرآنی سابقون اجرا شد.

تجلیل از قرآن‌آموزان مؤسسه

در حاشیه این مراسم، از 50 نفر از قرآن‌آموزان، قاریان، فعالان قرآنی تجلیل شد و اختتامیه کلاس‌های ترم تابستان در این مراسم برگزار شد.