صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۲۲۲۰
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
امیدیان خبر داد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان گفت: طی تدبیر اندیشیده شده برای ۵۰۰ نفر از قرآنیان خرم‌آباد فیلم محمد رسول الله(ص) در خرم‌آباد اکران می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی تدبیر اندیشیده شده با حمایت دارالقرآن الکریم استان و اداره تبلیغات اسلامی و به همت این اتحادیه فرصتی مهیا شده است تا اکران رایگان فیلم محمد رسول الله(ص) انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه امر فوق برای 500 نفر از فعالان قرآنی سطح استان در نظر گرفته شده است، ادامه داد: این اکران طی این هفته و با هماهنگی که با سینماهای خرم‌آباد در سکانس‌های مختلف انجام گرفته شده است، صورت می‌گیرد.

امیدیان اضافه کرد: این امکان برای تمام قرآنیان سراسر استان درنظر گرفته شده است که در صورت تمایل می‌توانند با مراجعه به اتحادیه استان و کارشناس قرآن تبلیغات اسلامی شهرستان بلیط فیلم را تهیه کنند.