صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۲۸۳۳
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳

گروه جهاد و حماسه: مراسم بزرگداشت سرتیپ پاسدار شهید محمد آتوت عصر امروز دوشنبه، ۶ مهرماه در محفلی با عنوان «ضیافت ستارگان» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای فردوس، مراکز فرهنگی هنری منطقه 5 هر ساله به مناسبت هفته دفاع مقدس، برنامه‌هایی را در قالب‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی در راستای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان با مشارکت شهروندان برگزار می‌کند.
خانه فرهنگ میثاق با برگزاری برنامه «ضیافت ستارگان» در حسینیه شهید حاج محمد آتوت حضور یافته و ضمن گفت‌وگوی صمیمانه با خانواده این شهید از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های وی تجلیل خواهد کرد.
سرتیپ پاسدار شهید حاج محمد آتوت در سال 1356 با قبولی در کنکور سراسری در رشته علوم آزمایشگاهی وارد دانشگاه تهران شد. وی با تلاش و دلسوزی و حضور مستمر در تمام  عرصه‌ها به مبارزه با رژیم وابسته به طاغوت پرداخت و از همان روزهای پیروزی انقلاب اسلامی با دستور تشکیل کمیته‌های محلی  برای حفاظت از انقلاب اسلامی به این نهاد پیوست و در سال 1358 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد.
از خصوصیات و صفات بارز اخلاقی وی می‌توان به حیا‌ و تواضع اشاره کرد که در تمام عرصه‌ها کار، آموزش، خانواده، اجتماع و....  بروز و ظهور داشت و سخت‌کوشی و خستگی‌ناپذیری شهید زبانزد خاص و عام بود. شهید آتوت در سیزدهم خردادماه سال 1374 هنگام عزیمت به منطقه عملیاتی مانور عاشورا در سانحه تصادف به شهادت رسید.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به خانه فرهنگ میثاق واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار آیت‌الله کاشانی، انتهای خیابان مهران مراجعه کنند.