صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۴۷۴۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰

گروه سلامت: نخستین کارگاه دانش‌افزایی علوم و معارف دفاع مقدس از سوی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین کارگاه دانش‌افزایی علوم و معارف دفاع مقدس ازسوی دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور ترویج فرهنگ ایثارگری برگزار شد.

مدیر دفتر ایثارگران دانشگاه در این کارگاه هدف از برگزاری این دوره را ترویج فرهنگ ایثارگری عنوان کرد و گفت: وقایع دوران جنگ و فرهنگ ایثارگری باید به نسل‌های آینده منتقل شود.

وی افزود: فرهنگ دفاع مقدس و حوادث دوران جنگ نشأت‌گرفته از آیین اسلام و حوادثی که برای پیامبر اعظم اسلام (ص) و یارانش اتفاق افتاد، است و مشکلات و حوادث دوران تحریم در کشور ما بی‌شباهت به حوادثی نیست که در شعب ابیطالب رخ داد.

مقیمی تصریح کرد: تمام کسانی که در دوران جنگ برای حفظ شرف و وطن به انواع مختلف چون امدادرسانی، سنگر‌سازی، حضور در خط مقدم و... جنگیدند برای زندگی ما الگو هستند.

مدیر دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ما وارث خون شهدا هستیم و باید آن را پاس بداریم.

همچنین معاون هماهنگ‌کننده پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: این پژوهشگاه باهدف تولید علم و نظریه‌سازی در حوزه مطالعاتی دفاع مقدس و در راستای انجام فعالیت‌های پژوهشی و صیانت از میراث گران‌بهای حماسه عظیم مقاومت ملت ایران راه‌اندازی شده و فعالیت می‌کند ودر راستای درک تمام ابعاد جنگ و دفاع مقدس برای مخاطبین خاص و عام و انتقال معارف دفاع مقدس به نسل جدید از طریق انتشار آثار و محصولات علمی و نیز برنامه‌های آموزشی در حوزه آموزش‌ و پرورش و مقاطع دانشگاهی گام‌های مؤثری را برداشته است.

سردار شیخی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند، تجارب دوران دفاع مقدس، گنجی است که سالیان سال باید از آن استخراج شود، تصریح کرد: آرامشی که امروز در کشور است مرهون گذشت و ایثار شهدا، ایثارگران و جانبازان است و این امنیت باید صادقانه به نسل آینده منتقل شود.

سپس سردار نصرالله فتحیان، معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح، یاد شهدای انقلاب و دفاع مقدس و ده‌ها پزشک و پرستار شهید دوران جنگ را گرامی داشت و گفت: جامعه پزشکی و پرستاری ما تجربیات گران‌سنگ و ارزشمندی را از دوران دفاع مقدس به دست آوردند و کارهای بزرگی انجام دادند.

وی در ادامه سخنان خود درباره اقدامات اساسی انجام‌شده در حوزه بهداشت و درمان دوران دفاع مقدس به ایراد سخنرانی پرداخت.

در ادامه سردار غلامرضا علاماتی، معاون مطالعات، تحقیقات و آموزش پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس اظهار داشت: هدف نهایی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، نهادینه کردن تجارب علمی و عملی دفاع مقدس به‌منظور جلوگیری از تحریف تاریخ است.

وی با قرائت وصیت‌نامه شهید نادعلی طلعتی و گرامی‌داشتن یاد شهدای دوران دفاع مقدس و نیز قرائت فاتحه‌ای به روان پاک شهدا و حادثه دیدگان منطقه منا به سخنان خود پایان داد.

این کارگاه در هشت دوره به همت دفتر امور ایثارگران و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس برگزار می‌شود که دومین دوره آن یکشنبه 12 مهر 94 در سالن G6 ستاد مرکزی برگزار خواهد شد.