صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۷۵۷۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲

گروه جامعه: نمایشگاه عطر سیب با حضور شهردار تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نمایشگاه فرهنگی «عطر سیب» که با هدف تجهیز مساجد، حسینه‌ها و هیئت‌های شهر تهران در آستانه محرم و صفر، برگزار می‌شود، هم‌اکنون با حضور شهردار تهران افتتاح شد.

بر اساس گزارش ایکنا سیزدهمین نمایشگاه بزرگ فرهنگی عطر سیب از ١٢ تا ٢٢ مهر ماه ١٣٩۴ از سوی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در محل بوستان بزرگ ولایت با حضور طیف گسترده ای از تولید کنندگان و توزیع کنندگان اصلی در زیر گروه‌های اقلام فرهنگی و تبلیغی، مواد غذایی، محصولات برقی و الکترونیکی، تجهیزات صوتی و تجهیزات آشپزخانه‌ای مورد نیاز هیأت‌ها، حسینیه‌ها، مساجد و کانون‌های مذهبی برپا می‌شود و حضور عموم مردم در این نمایشگاه، آزاد است.

یادآوری می‌شود، منتخبین صنوف، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان حاضر در نمایشگاه سیزدهم عطر سیب، محصولات و اقلام خود را با تخفیفاتی بین ۱۵ تا ۳۵ درصدی ارائه خواهند کرد.