صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۹۲۸۶
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
در جلسه کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری تأکید شد؛

گروه دانشگاه: جلسه سی‌ام کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد و اعضا بر توجه بیشتر به نقش بین‌المللی دانشگاه‌ها تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این جلسه بررسی مواد پیشنهادی مرتبط با حوزه فناوری و صنایع دانش بنیان جهت گنجانیدن این احکام در برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور ادامه یافت.

در این جلسه همچنین موارد پیشنهادی از جانب کارگروه صنایع دانش بنیان شامل: «ساماندهی ظرفیت رشته‌های تحصیلات تکمیلی در قالب یک سامانه یکپارچه»، «طراحی ساز و کار لازم جهت ارزیابی و انتشار نتایج پژوهش‌های کاربردی مؤثر در رفع نیازهای کشور»، «کاهش وابستگی منابع مالی دانشگاه‌های به بودجه دولت» ، «تعیین نیازهای کشور به منظور انجام هدفمند پژوهش های کاربردی»، «ارائه راهکارهای مؤثر برای ارتباط میان صنعت و دانشگاه» و «توجه بیشتر به نقش بین‌المللی دانشگاه‌ها» مورد بررسی اعضاء قرار گرفت.