به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمدمهدی بحرالعلوم، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم با تأکید بر اینکه بسیاری از مؤسسات قرآنی تمایل به برپایی دورههای آموزش پیشدبستانی دارند، ادامه داد: علت تمایل مؤسسات قرآنی به دو دلیل است که یکی از آنها استقلال این قشر مراکز قرآنی و بحث مالی و اجرایی که در بخش خردسالان بهتر تأمین میشود.
وی با اشاره بهدلیل دیگر این تمایل، اظهار کرد: از سوی دیگر نیاز داریم تا از سنین پایین آموزشهای قرآنی ارائه شود که در این زمینه طرحهای قرآنی متنوع و متعددی برگزار شده است و معلمها آموزشهای لازم را دیدهاند تا بتوانند آنها را به خردسالان تعلیم دهند که هر کدام مزایایی دارد اما باید تفاهم و توافق نظر وجود داشته باشد.
بحرالعلوم با تأکید بر اینکه گاهی از اوقات افراطها و تفریطهایی وجود دارد که کارشناسان در این زمینه تذکرهایی را ارائه کردهاند، عنوان کرد: مثلاً در زمینه حفظ قرآن و داستانهایی که خردسالان نمیتوانند آنها را درک کنند، آموزشهایی ارائه میشود که این شاید موجبات سردرگمی کودکان را در این سنین فراهم کند.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: آموزشها باید اصولی باشد و روشهایی وجود داشته باشد که هم معلمان و هم مؤلفان کتب آموزش کودکان از آن تبعیت کنند مثل تربیتی بودن، تدریجی بودن، تسهیل در آموزش و کاربردی بودن.
وی تأکید کرد: اما روشهای آموزشی را باید معلم در این روشها خودش خلق کند ودر این زمینه خلاق باشد ضمن اینکه در اصول باید هماهنگ باشیم. معلمان میتوانند در روش خلاقیت داشته باشند و کتابهایی هم از سوی سازمان دارالقرآن الکریم آماده شده است که این کتابها براساس سن قرآنآموزان است به گونهای که هرچقدر سن قرآنآموزان بالاتر میرود، مطالب کتاب سنگینتر میشود و آموزشها در این کتابها براساس شادی و تفریح است که برای بچهها جذاب است.
بحرالعلوم با اشاره به اینکه کتاب فوق به مدت دو سال است که در کتابفروشیها وجود دارد، عنوان کرد: این کتابها شامل 18 جلد است و برای مقطع دبستان نیز کتابهایی در زمینه قرآن درحال تدوین است.