صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۲۸۵۷
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن اظهار کرد: نتایج چهارمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن، آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

محمدتقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آزمون‌های عملی و نظری چهارمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن برگزار و نتایج این آزمون‌ها از طریق سامانه جامع این طرح اعلام شده است.
وی افزود: برای تعداد محدودی از شرکت‌کنندگان در این آزمون که با اختلاف بسیار کمی نتوانسته‌اند حدنصاب نمرات را کسب کنند و در صورت برگزاری آزمون مجدد می‌توانند امتیازات لازم را کسب کنند، آزمون مجددی را به صورت نظری برگزار می‌کنیم تا این تعداد محدود از شرکت‌کنندگان با آمادگی بیشتری در آزمون مجدد که در واقع آزمون جبرانی است، شرکت کنند.
میرزاجانی در ادامه گفت: پس از برگزاری آزمون جبرانی چهارمین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن، جمع‌بندی نهایی برای اعلام اسامی حائزین مدرک تخصصی قرائت و مدرسی قرآن صورت می‌گیرد تا اسامی افرادی که موفق به دریافت مدرک تخصصی شده‌اند اواخر آبان‌ماه اعلام شود.
وی ادامه داد: البته شرکت‌کنندگان در این طرح به این دلیل که به کارنامه‌ آزمون نظری و عملی خود دسترسی دارند، از نمره قبولی یا عدم قبولی خود اطلاع دارند اما به هر حال تنها نمره قبولی در آزمون‌های عملی و نظری ملاک اعطای مدرک تخصصی قرائت و مدرسی قرآن نیست و ملاک‌های دیگری هم در نظر گرفته می‌شود.
رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن یادآور شد: بعد از اینکه نتایج آزمون‌های عملی و نظری به طور قطعی مشخص شد یک تأیید صلاحیت و گزینش هم از حیث صلاحیت‌های اجتماعی، سیاسی و شخصیتی انجام می‌شود و تجمع این موارد منجر به اعطای مدرک تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن می‌شود.
وی در پایان گفت: برای اعطای مدرک تخصصی قرائت و مدرسی قرآن تمامی صلاحیت‌های عمومی، فردی و اجتماعی افراد در نظر گرفته می‌شود و تنها کسب نمره قبولی در آزمون‌های عملی و نظری کافی نیست.