صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۴۰۶۱
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸

کانون خبرنگاران نبأ: به‌همت اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم، گفتمان‌های دینی در مدارس این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، منوچهر جلیلی، مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط کریم، گفت: جهت توسعه و تقویت نظام تبلیغ دینی بین مخاطبان به ویژه جامعه جوانان و نوجوانان و نظر به آغاز سال تحصیلی جدید، گفتمان دینی در دبیرستان‌ها‏، مراکز پیش‌دانشگاهی و هنرستان‌ها این شهرستان برگزار می‌شود.

جلیلی با اشاره به بازخورد مثبت مدل گفتمان دینی در سال‌های گذشته، افزود: براساس نیازسنجی صورت گرفته از مخاطبان، طبق سنوات گذشته گفتمان‌های دینی در نیمه دوم سال جاری در موضوعات مختلف و با توجه به تناسب موضوع گفتمان در منطقه برگزار می‌شود.

این مسئول عنوان کرد: پاسخ‌گویی حضوری به سؤالات و شبهه‌ها و نیازهای فکری نسل جوان، ایجاد فرصت مناسب برای ابراز وجود و بالندگی جوانان و جلوگیری از رکود و خمودگی، تبیین فرهنگ دینی به زبان موردپسند و اقبال جوانان و خارج کردن جوانان از حالت غیرفعال و تماشاگرانه و وارد ساختن آن‌ها به عرصه اظهار نظر و اندیشه‌سازی از اهداف برگزاری گفتمان دینی است.

مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط کریم، اظهار کرد: گفتمان دینی با همکاری و هماهنگی اداره آموزش و پرورش و مراکز آموزشی برگزار خواهد شد.

منوچهره جلیلی