صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۵۰۳۸
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳

گروه فعالیت‌های قرآنی: رقابت‌های بخش شفاهی یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی از صبح امروز در قم آغاز شده است.

امیرحمزه محرابی، دبیر یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، ‌در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آغاز جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه، گفت: این مسابقات روز گذشته با برگزرای مراسم افتتاحیه آغاز شد و تا روز پنج‌شنبه که مراسم اختتامیه برگزار می‌شود، ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در مراسم افتتاحیه این مسابقات علاوه بر حضور مقامات استانی همچون استاندار و امام جمعه قم، رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی نیز حضور داشت،‌همچنین در این مراسم پیام آیت‌الله‌العظمی جعفر سبحانی به این مسابقات نیز قرائت شد.
دبیر یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با اشاره به اینکه این مسابقات در استان قم برگزار می‌شود، تصریح کرد: پس از برگزاری مراسم افتتاحیه، ‌رقابت‌های بخش شفاهی با حضور 150 شرکت‌کننده در رشته‌های مختلف و از صبح امروز، 21 مهرماه آغاز شده است.
محرابی اظهار کرد: این مسابقات تا پایان روز چهارشنبه ادامه دارد و پس از آن نیز مراسم اختتامیه در روز پنج‌شنبه، 23 مهرماه و به‌منظور تجلیل از نفرات برگزیده برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان قم با اشاره به برگزاری مراحل مقدماتی این مسابقات در اردیبهشت‌ماه،‌ خاطرنشان کرد: جشنواره‌ای که هم اکنون در جریان است تنها با حضور راه‌یافتگان به مرحله کشوری بخش شفاهی برگزار می‌شود و رقابت‌های پنج بخش دیگر این مسابقات قبل از این برگزار و نفرات برگزیده آن نیز مشخص شده است.
وی همچنین در مورد تعداد نمایندگان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای حضور در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور،‌ گفت: هنوز تعداد دقیق این افراد مشخص نیست چرا‌که تعداد رشته‌‌ها در هر دو جشنواره تفاوت‌هایی دارد، اما در نهایت حدود 240 نماینده از این دانشگاه در شش بخش مختلف در جشنواره ملی حضور خواهند داشت.
دبیر یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی بیان کرد: برای برگزیدگان جشنواره دانشگاه علمی ـ کاربردی و راه‌یافتگان به جشنواره ملی دوره‌های آمادگی جداگانه‌ای را در‌نظر خواهیم گرفت تا با قدرت بیشتر در جشنواره ملی حضور یابند.
محرابی گفت: در دوره گذشته جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور نمایندگان دانشگاه علمی ـ کاربردی رتبه‌های خوبی را کسب کردند و امسال نیز تلاش خواهیم داشت که وضعیت دانشجویان این دانشگاه در جشنواره سی ام بهتر نیز بشود.