صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۵۷۳۲
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۹
رئیس بیمارستان رازی تبریز عنوان کرد:

کانون خبرنگاران نبأ: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: افول اخلاق و ضعف در بنیان های دینی و معنوی خانواده ها در گسترش مصرف مواد اعتیادآور نقش بسزایی دارد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، آرش محققی رئیس بیمارستان رازی تبریز در نشست تخصصی اعتیاد و جامعه دانشجویی گفت: متاسفانه رواج باورهای غلط، مشکلات فردی، خانوادگی، محیطی و استرس های دوران دانشجویی از علت های شیوع مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان است.

این استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه باورهای اخلاقی و معنوی کمک شایانی به کنترل مصرف مواد مخدر می کند اظهارکرد: افول اخلاق و ضعف بنیان های معنوی و اخلاقی در والدین به شکل گیری ناهنجاری های مختلف در فرزندان می انجامد که تمایل به مصرف مواد مخدر یکی از انهاست.

این محقق دانشگاهی تاکید کرد: بر خلاف باور مرسوم مواد مخدر درمان هیچ دردی نیست و هیچ کس حق تجویز داروی خیابانی را به بیماران ندارد و همه پروسه درمان باید از طریق مجاری بهداشت و درمان صورت گیرد.

محققی عنوان کرد: این باور که اعتیاد درمان پذیر نیست باوری نادرست است و درمان معتاد اگرچه از روند پیچیده ای برخورداراست اما می تواند محقق شود.

احمد علیانسب بازپرس دادگستری سراب در این نشست گفت: در بسیاری از جنایت ها می توان ردپای واضحی از مواد مخدر به ویژه شیشه را یافت.

وی افزود: اگر گذری به زندان ها داشته باشیم ریشه اکثر بزهکاری ها را در اعتیاد می یابیم.

نشست یک روزه اعتیاد و جامعه دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی سراب برگزارشد.