صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۶۷۲۱
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
شائیلوزاده:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان البرز گفت: حمایت‌های مالی و معنوی از مؤسسات قرآنی و صدور مجوز از مسائل و مباحثی است که تغییر ساختار نمی‌توان چیزی را حل کرد و باید در این ارتباط تدابیر ویژه با مدیریت جامع اخذ شود.

حسین شائیلوزاده، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: مؤسسات قرآنی همواره با مشکلات بسیاری روبرو هستند که با تدابیر مسئولان می‌توان آنها را ریشه‌کن کرد و تمام این راه‌حل‌ها را هم نمی‌توان در بودجه و هزینه تدبیر کرد بلکه مدیریت کارشناسی و هدفمند می‌تواند مشکلات را به سرانجام برساند.

وی ادامه داد: اعضای مؤسسات تاکنون برای شناسایی یک کارت شناسایی معمولی داشتند که اتحادیه تشکل‌های قرآن و‌ عترت کشور در جلسه‌ای اعلام کرد که صدور کارت شناسایی هوشمند برای مؤسسات در برنامه است که به زودی انجام خواهد شد و مقرر شد که الویت صدور برای استان البرز باشد.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان البرز با اشاره به اینکه همایشی با حضور مدیران عامل و رؤسای هیئت مدیره در اواخر آبان‌ماه در استان خراسان رضوی برپا خواهد شد، گفت: اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور ابلاغیه‌ای برای اتحادیه‌ها‌، از تعیین کارگروه‌هایی برای حضور در این همایش ارائه کرده است که موضوعات مؤسسات مورد بررسی قرار گیرد و‌ تا حدودی بتواند  مشکلات را ریشه‌یابی کند.

شائیلوزاده در ادامه افزود: گردهم آمدن مدیران مؤسسات و اعضای هیئت مدیره به نسبت کار خوبی است که اتحادیه مسئولیت ‌برپایی آن را برعهده گرفته است، اما نکته قابل توجه این است که آیا این همایش بازخوردی در جامعه قرآنی ایجاد خواهد کرد و از این همایش‌ها چه خروجی‌هایی به‌دنبال خواهیم داشت که این مسئله جای تأمل و توجه دارد که البته باید گفت که متأسفانه 70 درصد همایش‌ها برای اولین بار برگزار و تکمیل نمی‌شود که این خود معضل است.

وی با اشاره به یکی از مشکلات مؤسسات قرآنی افزود: بیمه فعالان قرآنی یکی از مسائلی است که همچنان مؤسسات با آن درگیر هستند‌ و این مسئله بیمه فعالان قرآنی زمانی فیصله  پیدا می‌کند که صندوق بیمه مؤسسات قرآنی به طور مستقل کار خود را آغاز کند و با وجود 2000 هزار مؤسسه نمی‌توان زیر‌‌نظر صندوق نویسندگان بود زیرا این صندوق نیز برای خود محدودیت‌هایی دارد ‌که جا‌ دارد مسئولان به این امر توجه داشته باشند و هر چه زودتر این صندوق مستقل راه‌اندازی شود.

تغییر در ساختارهای سازمانی راه‌گشا نیست

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان البرز اظهار کرد: در نظام جامعه قرآنی، مشکل دیگری که بسیار خود را نشان می‌دهد، این است که هنوز مشکلات قبلی به طور کامل رفع نشده است، به‌دنبال ایجاد ساختارهای جدید سازمانی با عناوینی مانند تشکیل کمیته، تشکیل هیئت رسیدگی، تشکیل سازمان قرآنی و...هستیم که حقیقتاً مشکل جامعه قرآنی و فعالیت‌های قرآنی، عدم وجود تابلو، اسم و عنوان ‌نیست و باید از وضعیت‌های موجودمان بهره کافی را ببریم.

وی در ادامه با اشاره به ضرب‌المثلی تحت عنوان «‌از آجرهای یک مسجد نمی‌توان مسجد دیگری ساخت»، گفت: برا ی رفع یک مشکل نباید ساختار دیگری را ایجاد کرد و از مشکل قبلی دور شد و خود را معطوف به مسئله جدیدی کرد که این موضوع تدبیر و سیاسیت درستی نیست و متأسفانه در جامعه قرآنی در حال ‌رشد است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی در پایان به مشکلات جامع درباره مؤسسات قرآنی پرداخت و خاطر‌نشان کرد: در بحث مؤسسات قرآنی، مشکلاتی مانند بیمه فعالان قرآنی، ادغام دو اتحادیه، بودجه‌های قرآنی استان، حمایت‌های مالی و معنوی از مؤسسات قرآنی و صدور مجوز از مسائل و مباحثی است که  تغییر ساختار نمی‌توان چیزی را حل کرد و باید در این ارتباط تدابیر ویژه با مدیریت جامع اخذ شود.