صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۸۸۶۷
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
با حکم معاون قرآنی وزیر ارشاد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ با حکم معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام و‌المسلمین حاج شیخ علیرضا حشمتی به‌عنوان مسئول دبیرخانه نمایشگاه قرآن کریم منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طی حکمی از سوی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام علیرضا حشمتی به‌عنوان مسئول دبیرخانه نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم منصوب شد.
بر همین اساس در حکم معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است؛
همانطور که استحضار دارید لزوم دائمی بودن دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن همواره مورد تأکید بوده است. ده‌ها پیشنهاد و طرح به این معاونت می‌رسد که نیاز است در کارگروه ویژه‌ای مورد بررسی قرار گیرد.
بدینوسیله جنابعالی که مسئولیت برنامه‌ریزی و بودجه معاونت را به‌عهده دارید با حفظ سمت به عنوان مسئول دبیرخانه نمایشگاه قرآن منصوب می‌شوید. امید است با برپایی جلسات مرتب و با بهره‌‌گیری از خادمان و فعالان قرآن به‌ویژه محققین و اندیشمندان ترتیبی اتخاذ گردد تا تحولی اساسی در نمایشگاه بیست و چهارم تحقق یابد.