صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۹۳۲۴
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سلسله نشست «امر به معروف و نهی‌ از منکر»، همزمان با ایام محرم در شعبه شهرک ارم مؤسسه معجزه جاوید در حال برگزاری است.

عقیل وطن‌دوست، مدیر مؤسسه معجزه جاوید در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: در ایام محرم‌الحرام سلسله مباحث «امر به معروف و نهی از منکر»، هر روز از ساعت 10 تا 12 در شعبه شهرک ارم این مرکز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این نشست‌ها با استقبال قرآن‌آموزان همراه بوده است، ادامه داد: نشست‌های فوق با سخنرانی طاهره عسکری، مدیر شعب شهرک ارم به‌‌صورت روزانه تشکیل می‌شود.

یادآور می‌شود، شعبه شهرک ارم فردیس مؤسسه معجزه جاوید در جاده ملارد، خیابان گلستان یکم(خیابان مخابرات)، بین آبرسانی و شهرک ارم، بن‌بست مهر واقع شده است. همچنین علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر با شماره 02636618068 تماس بگیرند.