«مدیران مؤسسات قرآنی برای معرفی قیام عاشورا در پی گسترش فهم صحیحی از قیام عاشورا و ترغیب مردم به عمل صالح باشند و اگر در اندیشه قیام عاشورا دقت کنید هم قیام عادلانه بود و هم دعوت مردم به عقلانیت. مدیریت جامعه قرآنی ما نیاز به تحرک بیشتر در معرفی حرکت امام حسین(ع) دارد چون امام حسین(ع) میتوانست از همان مدینه قیام کند و در همان جا شهید شود و قیام ایشان در مدینه باقی بماند.
اما سالار شهیدان(ع) برای گسترش قیام خود از مدینه خارج شد و به سمت مکه حرکت کرد و از مکه به سمت سرزمین عراق حرکت کرد و در طی مسیر با سخنرانیها و گفتمانها و مواجهه حضوری با مردم بلادها، همه را متوجه قیام خود کرد است.
یکی از آسیبهایی که در مجموعه قرآنی وجود دارد این است که بیشتر به شور حسینی میپردازند و برای رسیدن به شعور حسینی واهداف اباعبدالله الحسین(ع) تلاش نمیکنند و حال آنکه فعالان ومدیران قرآنی باید به طور جدی در پی گسترش و هدف قیام عاشورا باشند؛ باید اهداف قیام عاشورا برای مردم تبیین کنند که یکی از روشهای آن گسترش فرهنگ قرآنی، فهم صحیح از قرآن و تدبر در قرآن است.
بر این اساس مدیریت جامعه قرآنی اقتضا میکند که در این حوزه بیشتر فعالیت کنند و مردم را نسبت به قیام عاشورا و هدف امام حسین(ع) بیشتر آگاه کنند».