صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۱۷۲۳
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان خبر داد:

کانون خبرنگاران نبأ: رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: همزمان با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ۵۰ گفتمان دینی در قالب طرح همیار محرم در ۱۰ مدرسه کاشان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام سید عبدالصاحب حسینی رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: همزمان با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ۵۰ گفتمان دینی در قالب طرح همیار محرم در ۱۰ مدرسه کاشان برگزار شد.

وی افزود: این گفتمان ها به همت اداره تبلیغات اسلامی و با همکاری اداره آموزش و پرورش با حضور ۱۰ استاد خطابه از مؤسسه تخصصی خطابه امیر بیان اصفهان برگزار شد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به شیوه متفاوت برگزاری این گفتمان ها نسبت به گذشته خاطر نشان کرد: در این طرح هر یک از مبلغان دینی به یکی از مدارس اعزام و گفتمان های دینی را به صورت کلاس به کلاس در تمامی کلاس های آن مدرسه و با استفاده از وسایل کمک آموزشی چند رسانه ای و به شیوه خطابه گویی اجرا کردند.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: در این برنامه ها، اساتید در دو موضوع لذت در قیام عاشورا و تحلیل موضوع لذت‌طلبی در راستای نیازهای جوانان و رویکرد اسلام به آن به اجرای گفتمان دینی پرداختند و در پایان به پرسش ها و شبهات دانش آموزان پاسخ دادند.

وی تصریح کرد: پیش از این نیز طرح گفتمانی همیار غدیرهمزمان با ایام غدیر در ۵۸ دبستان دخترانه شهرستان برگزار شد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان تاثیر گفتمان های دینی را در فرهنگ سازی و تثبیت اعتقادات نسل جوان بویژه قشر دانش آموزی سازنده خواند و افزود: حضور روحانیون و کارشناسان دینی در مدارس و ارتباط چهره به چهره با دانش آموزان و پاسخگویی به شبهات و سؤالات شرعی آنها می تواند در تربیت دینی دانش آموزان نقش مؤثری داشته باشد.