صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۲۹۷۱
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۰
رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران:

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران از میدان امام‌حسین(ع) به عنوان فرهنگسرای روباز شهر تهران نام برد و گفت: از این به بعد میدان امام حسین(ع) محور برنامه‌های فرهنگی مذهبی شهر تهران خواهد بود که در تمامی مناسبت‌ها ویژه برنامه‌های خاصی در آن اجرا خواهد شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران در حاشیه بازدید از ویژه‌برنامه‌های «جلوه سوگ» در میدان امام حسین(ع) با تأکید بر محوریت این میدان در برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی شهر تهران، گفت: با دستور شهردار تهران مبنی بر تجمیع کارهای اجرایی فرهنگی و هنری در سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران در گام نخست، میدان امام حسین(ع) به این سازمان واگذار شد که با توجه به ظرفیت و فرصت مهم ماه محرم اولین برنامه در این میدان تحت عنوان «جلوه سوگ» برای 50 شب به صورت ویژه‌برنامه‌ریزی شد.

وی با اشاره به تأکید قالیباف به تبدیل این میدان به مکانی برای همدلی هیئت‌ها و مرکزیت عزاداری در تهران افزود: خوشبختانه برای اولین بار در میدانی که مزین به نام امام‌حسین(ع) است و به لحاظ جغرافیایی موقعیت مطلوبی دارد با هدفمندی مناسبی، برنامه عزاداری شکل گرفته که حضور چشمگیر جوانان حسینی مایه خوشحالی و موفقیت ماست.

صلاحی در ادامه با اهمیت خواندن اجرای برنامه‌های متنوع تصریح کرد: باید برنامه‌های فرهنگی متناسب با هر فصل و برای همه مخاطبین از همه سطوح در این میدان برنامه‌ریزی شود و با در نظر گرفتن کارهای هنری خاص در جذب جوانان و رونق این فرهنگسرای روباز گام برداریم.

فائزه پوراکبری