صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۳۵۳۴
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶

گروه هنر: فیلم سینمایی «رفقای خوب» که هم‌اکنون آخرین مراحل فنی را پشت سر می‌گذارد بعد از صفر اکران عمومی می‌شود.

مجید قاری‌زاده، کارگردان سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) درباره فیلم جدید خود چنین اظهار نظر کرد: «رفقای خوب» عنوان یک فیلم ملودرام خانوادگی است که فیلمبرداری آن به پایان رسیده و هم اکنون آخرین مراحل فنی را پشت سر می‌گذرد. این کار هم‌اکنون توسط علی ابوالصدق در حال صداگذاری است و ناصر چشم آذر موسیقی این فیلم سینمایی را می‌سازد.

وی افزود: تدوین این کار را کاوه ایمانی انجام داده است و به امید خدا بعد از ماه صفر فیلم را اکران عمومی می‌کنیم. جمشید مشایخی، داریوش اسدزاده، محمد کاسبی، عنایت بخشی، احمدرضا اسعدی، رضا رویگری، نوید لایقی‌مقدم، نعیمه نظام‌دوست، رامین ناصرنصیر، بیتا خردمند، غلامرضا صادقی و با معرفی صحرا مشایخی، محمد هاشمی، ازالیا صادقی در «رفقای خوب»‌ به ایفای نقش می‌پردازند.

وی در ادامه خبر خود آورده است: این فیلم برای اکران عمومی به «رفقای خوب» تغییر نام داده است، زیرا پیش‌تر «سلام پدر بزرگ» نام داشت. برای همین خواستیم از تشابه احتمالی این کار با فیلم «پدر بزرگ» پرهیز کنیم. فیلم «پدر بزرگ» فیلمی است که در دهه 60 ساخته بودم و با استقبال مناسب تماشاگران هم مواجه شد.

این کارگردان در پاسخ به این سوال که چرا فیلم را برای پخش در جشنواره فجر نگاه نمی‌دارد، گفت: متاسفانه برخورد نسبتا خوبی با فیلم‌های اینگونه در جشنواره به عمل نمی‌آید. برای همین وقتی می‌دانم قرار است چه اتفاقی رخ دهد، چرا فیلمم را از اکران نزدیکتر به زمان تولید محروم کنم. دلیل دیگر نیز این است که این دست فیلم‌ها با سرمایه بخش خصوصی تولید می‌شود، برای همین نیاز دارد که هر چه سریع‌تر روی پرده رود تا سرمایه خود را باز گرداند.

قاری‌زاده در پاسخ به این سوال که در فیلم شما چه پیام دینی و اخلاقی نهفته است، گفت: به مطلب خوبی اشاره کردید، چون به شخصه بر این باورم که این کار فیلم‌هایی نظیر «سلام پدر بزرگ» ارتباط بسیار نزدیکی با موضوعات اسلامی و قرآنی دارد. برای مثال در فیلم «پدر بزرگ» که سال‌ها پیش تولید شد و همه آن را دیده‌اند آیا مضامینش چیزی جز آنچه که در اسلام به آن توصیه می‌شود، است. تنها فرق این است که این دست تولیدات بیشتر تماشاگر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عوامل فیلم سینمایی «رفقای خوب» عبارتند از: نویسنده و کارگردان، مجید قاری‌زاده، مدیر فیلمبرداری، فریدون شیردل، مدیر صدابرداری: فرخ فدایی، تدوین: کاوه ایمانی، طراح صحنه و لباس: قاسم ترکاشوند، طراح گریم: سیامک احمدی - دستیار اول و برنامه ریز: محمد عزیزی، دستیار اول فیلمبردار: رسول تنهایی، عکاس: اکبر اصفهانی - صداگذار: علی ابوالصدق، منشی صحنه: سمیه شهرابی - دستیار دوم کارگردان: علیرضا توانا، گریمور بانوان: میترا گیوه چی، گریمور آقایان: داود فتحی، طراح جلوه‌های ویژه: ایمان کرمیان - دستیاران فیلمبردار: محمد سقر - نادر گلچی - منصور تنهایی، دستیار اول صحنه: حمید بخشی، مدیر صحنه: سعید پیرهادی، دستیار صحنه: قائم ترکاشوند، دستیار لباس: شیرین مسلمی - مدیر تدارکات: حسین فیض آبادی، دستیاران تدارکات: امیر مرایی، علی ولی پور، جواد سیدی، مدیر مالی: ابراهیم تفرشی مدیر تولید: مسعود دلیری و تهیه‌کننده: مجید قاری‌زاده.