صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۸۲۳۱
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸
حجت‌الاسلام ‌بابایی:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ‌مسئول تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان با تأکید بر توجه به مباحث قرآنی در هیئات مذهبی، اظهار کرد: قرآن باید در کنار عترت و هم‌راستای آن در عزاداری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین حسن بابایی، مسئول تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: در کل کشور بالغ بر 91 هزار هیئت مذهبی در حال فعالیت هستند که از این تعداد 6 هزار هیئت مذهبی در استان اصفهان از ابتدای ماه محرم، طرح هم راستا شدن قرآن و عترت را اجرا کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در هیئات مذهبی تنها عزاداری برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) انجام می‌شود، افزود: متأسفانه در عزاداری‌ها تنها به مقوله عترت و آشنایی با اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) مدنظر قرار گرفته است و در مباحث قرآنی و پرداختن به آن کوتاهی می‌شود که این جای تأسف دارد.

مدیرعامل مؤسسه قرآنی علقمه ‌اظهار کرد: استان اصفهان، به‌منظور هم‌راستا شدن قرآن و عترت در هیئات مذهبی، طرحی را از ابتدای محرم آغاز کرده است و به تمام هیئات مذهبی اعلام شده است که در کنار برنامه‌های قرآنی، زمان مشخصی را برای ارائه قرآن در‌نظر داشته باشند و در حد توانایی در زمینه روخوانی، روانخوانی، تفسیر، محافل، قرائت برای عزاداران ارائه شود.

وی با تأکید بر اینکه در مجالس عزاداری قرائت قرآن کریم توسط قاری امری بدیهی است، عنوان کرد: در ابتدای هر مراسم عزاداری در هیئات مذهبی دستوراتی ارائه شد که ‌آغاز مراسم را با قرائت قرآن ‌توسط قاری با صوت خوب و دلنشین آغاز کنند ‌که شرکت‌کنندگان برای عزاداری اهل بیت(ع)، قرآن را نیز لمس کنند.

‌بابایی تصریح کرد: همانطور که مؤسسات قرآنی، به‌عنوان ترویج‌دهندگان قرآن و عترت در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند، این عنوان برای هیئات مذهبی نیز باید مطرح شود وهیئات مذهبی باید قرآن و عترت را همواره در رأس امور خود داشته باشند.

وی با اشاره به رکن‌های هیئات مذهبی، عنوان کرد: در حال حاضر، 5 رکن برای هیئات مذهبی تعریف شده است، مانند مدیر هیئت، روحانیت، مداح، رابط فرهنگی و رابط قرآن که یک نفر به‌عنوان مسئول قرآنی انتخاب و ماهانه گزارشی از فعالیت‌های قرآن در هیئت مذهبی به مرکز ارائه شود.

مسئول تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان‌ تصریح کرد:‌ انتخاب رابط قرآنی طی بخش‌نامه‌ای برای تمامی هیئات مذهبی اعلام شد که استان اصفهان این‌ امر را انجام داد و در همه هیئات مذهبی، روخوانی، قرائت، و تفسیر قرآن کریم انجام شد و این موضوع به‌صور‌ت فراگیر برپا خواهد شد و در مناسبت‌های جشن و عزاداری، تمامی برنامه‌های اجرایی در کنار اهل بیت(ع)  به قرآن نیز توجه داشته باشند.

وی با اشاره به حدیث ثقلین پیامبر اکرم(ص) مبنی بر: «من در میان شما دو امانت نفیس و گرانبها می‌گذارم یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترت و اهل بیت خودم. مادام که شما به این دو دست بیازید هرگز گمراه نخواهید شد و این دو یادگار من هیچ‌گاه ازهم جدا نمی‌شوند مگر بر سر حوض کوثر» گفت: همانطورکه پیامبر(ص) در میان شما قرآن و اهل بیت(ع) را به امانت گذاشته است، به مدیران هیئات مذهبی‌ توصیه می‌کنم که در تمام مناسبت‌ها این دو بال را در کنار هم داشته باشند و اینکه در ماه محرم تنها برپایی عزاداری و در ماه رمضان  ‌به قرآن بیش از این توجه شود، بسیار خوب است اما در کنار این موضوع هر دو در امر‌ قرآن وعترت‌ بپردازند که این دو امر جداناشدنی هستند که امیدوارم با توجه و برنامه‌ریزی‌ها این امر صورت گیرد.