صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۳۳۶۳۵
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل:

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: خانم جلسه‌ای‌های کم‌سواد، آفتی برای ماهیت عملکرد جلسات مذهبی بانوان هستند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام سمیع‌الله مردان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل در نشست هم‌افزایی شورای بانوان مبلغه گفت: با توجه به اینکه جمعیت بانوان در کشور ما بیشتر از مردان است، طبیعتا گرایش زنان به عرصه‌های مختلف به‌ویژه مسایل مذهبی نیز بیشتر بوده است و از سوی دیگر غلبه بعد عاطفی در جلسات بانوان و عدم امکان نظارت و کنترل جلسات مذهبی بانوان، زمینه ایجاد آسیب و خرافات در این جلسات بیشتر از سایر جلسات مذهبی است.

وی افزود: حضور طولانی‌‌مدت زنان در این مجالس و غفلت از وظایف زناشویى، صرف هزینه‌های هنگفت، اتلاف وقت و نبود برنامه‌ریزی صحیح، نداشتن استراتژی واحد، تأثیرات کوتاه‌مدت و هیجانى، ابلاغ احکام غلط و ترویج ناقص مسائل عرفانی توسط برخی از مبلغان از جمله آسیب‌های موجود دربرخی برنامه های مذهبی بانوان است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل افزود: مسئولان جلسات بانوان باید دقت بیشتری در انتخاب بانوان مبلغه داشته باشند و با همکاری حوزه‌های علمیه خواهران مبلغان حوزوی باسواد را برای برنامه‌های خود دعوت کنند.

حجت‌الاسلام مردان دعوت خانم جلسه‌ای‌هایِ کم‌سواد را آفتی برای ماهیت عملکرد جلسات مذهبی بانوان دانست و افزود: آموزش مهم‌ترین نیاز بانوان مبلغه خانم جلسه‌ای است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل افزود: این اداره با برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه بانوان مبلغه سنتی و خانم جلسه ای در راستای ارتقای سطح علمی مبلغان اقدام می‌کند تا از این رهگذر تحریف و خرافه در مجالس جای خود را به افزایش اطلاعات دینی و معرفتی بدهد.

حجت‌الاسلام مردان افزود: تغذیه فکری بانوان مبلغه با توزیع کتاب و منابع علمی مذهبی، برگزاری کارگاه‌های آسیب‌شناسی مراسم مذهبی، خرافات، عرفان‌های نوظهور و آموزش احکام و تاریخ اسلام می‌تواند در رفع این آسیب‌ها مؤثر باشد.

در ادامه این نشست، تعدادی از اعضای شورای بانوان مبلغه به بیان نظرات و پیشنهادات خود پیرامون آسیب‌زدایی جلسات بانوان پرداختند.

روح‌الله باقری