صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۳۶۷۸۱
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۱

گروه حوزه‌های علمیه: مدیرکل حوزه ریاست و ارتباطات موسسه موضوع‌شناسی احکام فقهی ابراز امیدواری کرد تا موزه فقه و محیط زیست براساس تفاهم‌نامه منعقد شده ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام کیانی شامگاه دوشنبه 11 آبان در مراسم انعقاد تفاهم نامه موسسه موضوع‌شناسی احکام فقهی و سازمان حفاظت محیط زیست کشور که در موزه فقه و زندگی برگزار شد، اظهار داشت: موسسه موضوع‌شناسی احکام فقهی، مرکز پژوهشی، آموزشی و ترویجی است که با عنایت و تاکید مقام معظم رهبری و پشتیبانی مراجع عظام تقلید در حوزه علمیه قم تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه موضوع شناسی احکام فقهی به تشریح و بررسی موضوعات برای سهولت ارائه فتوا در فقه می پردازد، تصریح کرد: امروز مسئله ناباروری یکی از موضوعات تخصصی است که در این راستا موسسه موضوع شناسی احکام فقهی همه روش های باروری جدید را با کمک بهترین اساتید حوزوی و دانشگاهی موضوع شناسی کرده و این تحقیق را به مراجع عظام تقلید ارائه داده تا بزرگان دین با شناخت کامل درباره موضوع نظر خود را اعلام کنند.

مدیرکل حوزه ریاست و ارتباطات موسسه موضوع شناسی احکام فقهی با اشاره به فعالیت شش گروه علمی در زمینه موضوع شناسی، ابراز داشت: این فعالیت ها در طول سه سال گذشته موجب کسب اطمینان نسبی رهبری و مراجع به این موسسه شده است.

کیانی با اشاره به بیانات حضرت آیت الله صافی مبنی بر اینکه «موسسه موضوع شناسی احکام فقهی، فقه شیعه را احیا کرده است»، گفت: همچنین حضرت آیت الله مکارم نیز بیان داشتند این موسسه 50 درصد کار مرجعیت را انجام داده است.

وی افزود: موسسه موضوع شناسی احکام فقهی با بسیاری از موسسات بزرگ کشوری در زمینه تبیین احکام، تفاهم نامه امضا کرده است.

مدیرکل حوزه ریاست و ارتباطات موسسه موضوع شناسی احکام فقهی افزود: همکاری موسسه و سازمان محیط زیست از دوسال قبل با انعقاد تفاهم نامه اولیه ایجاد شده اما زمینه های همکاری بسیار خوبی در عرصه پژوهش های مشترک و مسائل مورد نیاز جهت موضوع شناسی وجود دارد.

کیانی به انتشار کتاب پرندگان ایران به عنوان اطلس محیط زیست فقهی اشاره کرد و ابراز داشت: زمینه همکاری برای کارهای تخصصی در زمینه محیط زیست وجود دارد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: تشکیل موزه فقه و محیط زیست براساس تفاهم نامه منعقد شده در دوران دولت یازدهم صورت گیرد.