به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مهدی صفرزاده، کارشناس قرآنی اصفهان و مسئول بازدید اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان از خانههای قرآن شهری و روستایی شهرستان مبارکه بازدید کردند.
این بازدید با هدف آشنایی با نحوه آموزش، بررسی مشکلات و ایجاد روحیه بین مربیان و قرآن آموزان صورت گرفت.
کارشناس قرآنی اصفهان از تعداد 3 خانه قرآن شهری و 8 خانه قرآن روستایی در شهرستان مبارکه بازدید کرده و روند آموزش و فعالیتهای قرآنی کودکان، نوجوانان و خانوادهها و نحوه تعامل دهیار با خانههای قرآن را مورد ارزیابی قرار داد.
اسامی این خانههای قرآن بدین شرح است:
1- خانه قرآن روستایی الغدیر دهسرخ
2- خانه قرآن روستایی المهدی اسدآباد
3- خانه قرآن روستایی شهید بهشتی کوشکی چه
4- خانه قرآن روستایی انصارالزهرا احمدآباد
5- خانه قرآن روستایی حضرت زینب(س) فخرآباد
6- خانه قرآن روستایی حضرت زینب(س) زودان
7- خانه قرآن روستایی المهدی بوداقآباد
8- خانه قرآن روستایی یازهرا آبرو
9- خانه قرآن شهری کوثر زیباشهر
10- خانه قرآن شهری ریحانةالنبی شیخآباد
11- خانه قرآن شهری باقرالعلوم دیزچه
که در این میان خانه قرآن روستایی الغدیر دهسرخ و خانه قرآن روستایی یازهرا آبرو بهدلیل انگیزه فوقالعاده مدیران، تخصص مربیان، جذب بودجه دهیاری و همچنین نوآوری و سازماندهی نوجوانان و داشتن برنامههای متنوع فرهنگی دو خانه قرآن شاخص و فعال محسوب شدهاند.
صفرزاده مزایای تأسیس خانههای قرآن به خصوص در روستاها را گسترش آموزش قرآن برای سطوح مختلف و فرهنگسازی قرآنی برشمردند و این کار را مستلزم تربیت هرچه قویتر و بیشتر مربیان دانستند که متأسفانه اکثریت قریب به اتفاق این خانههای قرآن مشکل نبود تعداد مربی کافی را داشتند.
در طی این بازدیدها فرمهای خاص بازدید از فعالیتهای خانه قرآن که شامل اطلاعاتی چند در زمینه مکان مؤسسات، امکانات و تجهیزات فیزیکی، لیست مربیان و مشخصات کلاسها و دورهها و ... است نیز تکمیل شد.
از اطلاعات بهدست آمده از این فرمها به دیگر مشکلات مشترک خانههای قرآن شهرستان مبارکه نیز همچون کمبود بودجه و امکانات و مناسب نبودن مکان خانههای قرآن پی برده شد.
گفتنی است؛ این بازدیدها با هماهنگی سازمان دارالقرآن و اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان و به همت مدیر امور روستایی استانداری صورت گرفته است.