صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۲۰۹۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱
آیت‌الله‌العظمی مظاهری:

گروه حوزه‌های علمیه: مرجع تقلید شیعیان تاکید کرد: بهترین انس با قرآن زمانی حاصل می شود که انسان پس از تدبر در آیات قرآن، نور قرآن را مشاهده کند، یعنی آیات قرآن را درک کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، آیت‌الله‌العظمی حسین مظاهری، رییس حوزه علمیه اصفهان امروز 12 آبان در ادامه جلسات تفسیر خود با بیان تفسیر آیاتی از سوره مطففین گفت: مُطَفِّفِین افراد فریب کار هستند.

آیت‌الله مظاهری با اشاره به معنای حقیقی واژه «مُطَفِّفِین» بیان کرد: مُطَفِّفِین افرادی هستند که در تجارت خود با دیگران، با ظاهرسازی‌های دروغین، آن ها را فریب می دهند و موجب گمراهی آن ها می شوند.

رییس حوزه علمیه اصفهان ابراز کرد: تدلیس و فریب دیگران، در مکتب تشیع، عملی ناپسند است و در هر معامله ای، اعم از مالی و غیر مالی که وجود داشته باشد، آن معامله را باطل می کند.

وی با بیان این جمله که مسلمانان باید چشم یکدیگر باشند، تصریح کرد: فریب دادن دیگران حق الناس محسوب می شود، بنابراین اگر مسلمانی، مسلمان دیگر را فریب دهد و تا پایان عمرش از او حلالیت نطلبد، به راستی که مستحق عذاب خواهد بود.

آیت الله مظاهری در ادامه دروغ گفتن را یکی از عوامل اصلی تخریب کننده روابط بین افراد دانست و گفت: اگر مسلمانی دائماً دروغ بگوید و در این حال از دنیا برود، در روز قیامت با منافقان محشور شده و به بدترین شکل عذاب خواهد شد.

وی با بیان مفهوم واژه «وَیلٌ» افزود: معنای ظاهری واژه «وَیلٌ» همان معنای عام آن یعنی اگر کسی کار خطایی مرتکب شود، به او گفته می شود، وای بر تو، است ولی این واژه در معنایی دیگر که بر گرفته از روایات معصومین است، به معنای چاهی عمیق در جهنم است که مخصوص برخی از جهنمیان خلق شده است.

مرجع تقلید با اشاره به آیه «فاقرءو ما تیسر من القران» بیان کرد: تفاسیری که در بازار موجود است در اصل یک ترجمه برگرفته از روایات اهل بیت است ولی همین ترجمه هم بسیار مفید فایده است چرا که موجب مأنوس شدن انسان با قرآن می شود.

وی در پایان مردم را به خواندن قرآن و در کنار آن به تدبر در آن دعوت کرد و گفت: بهترین انس با قرآن زمانی حاصل می شود که انسان پس از تدبر در آیات قرآن، نور قرآن را مشاهده کند، یعنی آیات قرآن را درک کند.