صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۳۴۵۷
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴

گروه دانشگاه: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم اعطای جایزه ابن سینا در زمینه اخلاق در علم که در مورخ ۴ نوامبر (۱۳ آبان) در محل سازمان یونسکو در پاریس برگزار می‌شود، شرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با حضور محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ایرینا بوکوا مدیرکل سازمان یونسکو و احمد جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان یونسکو ، مراسم اعطای جایزه ابن سینا در زمینه اخلاق علم در مقر این سازمان در پاریس برگزار و  این جایزه  به پرفسور زبتاخان شینواری از کشور پاکستان اعطا می‌شود.
بر اساس این گزارش، پرفسور زبتاخان شینواری، رئیس فرهنگستان علوم پاکستان و رئیس دپارتمان بیوتکنولوژی «قیدی اعظم» دانشگاه اسلام‌آباد و متخصص در حوزه کشاورزی و گیاه‌شناسی است. وی خدمات شایسته‌ای را در مرکز ملی تحقیقات کشاورزی پاکستان و همچنین موزه تاریخ طبیعی این کشور انجام داده و از استادان برجسته دانشگاه علم و تکنولوژی «کوهات» پاکستان است.
جایزه ابن‌سینا برای اخلاق در علم به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سال 2002 توسط یونسکو برای گرامیداشت پژوهش و خدمات افراد و گروه‌هایی تأسیس شد که در زمینه اخلاق در علم فعالیت دارد. این جایزه نخستین بار در سال 2003 اهدا شد.
هدف از اعطای این جایزه نشان دادن اهیمت اخلاق در علم، کمک به تفکر عمیق درباره این مسئله و جلب توجه محافل علمی، دانشمندان و افکار عمومی نسبت به آن است. این جایزه به‌ویژه برای بزرگداشت دانشمندان جوان، کمک به شناسایی‌شان به خاطر کاری که کرده‌اند و مطرح کردن‌شان در سطح بین‌المللی تقدیم می‌شود.
بر اساس این گزارش، جایزه ابن‌سینا برای اخلاق علمی که هر دو سال یک بار اعطا می‌شود، از سال 2003، به ابتکار جمهوری اسلامی ایران و همکاری سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی و آموزشی ملل متحد «یونسکو»، آغاز شده است. این جایزه به فعالیت‌های افراد و گروه‌هایی تعلق می‌گیرد که در زمینه اخلاق در علم و فناوری موفق به پژوهش‌های علمی ارزشمند شده باشند.
یادآور می‌شود، این جایزه شامل یک مدال طلای ابن‌سینا همراه با یک گواهی؛ 10 هزار دلار و  یک هفته سفر علمی به ایران که شامل ایراد سخنرانی و معرفی و آشنایی با گروه‌های دانشگاهی  است.