صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۳۴۵۹
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸

گروه جهاد و حماسه: جمعیت خدمتگزاران ایثار و مقامت به مناسبت روز مبارزه با استکبار در ۱۳ آبان بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جمعیت خدمتگزاران ایثار و مقامت به مناسبت روز مبارزه با استکبار در 13 آبان بیانیه‌ای صادر کرد.
دراین بیانیه آمده است: روز سیزدهم آبان که به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده یادآور سه واقعه مهم از تاریخ معاصر ایران اسلامی است. به همین دلیل این روز در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسیده است. این مناسبت‌ها عبارتند از تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در سال 1343، در همین روز در تاریخ 1357روز دانش آموز نام گرفت وتسخیر لانه جاسوسی در سال 1358عنوان این سه واقعه تاریخی است و به درستی نمی‌توان هیچ یک از این وقایع را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی‌تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته ‌اند.
در ادامه این بیانیه آمده است: روز سیزدهم آبانماه امسال که مصادف شده است با ایام محرم الحرام، خود می‌تواند رمز گشائی باشد از پیوند نهضت کربلا و انقلاب اسلامی ایران و فرا گیری ویادآوری درس ظلم ستیزی وذلت‌ناپذیری از نهضت سرخ اباعبدالحسین (ع) در واقعه عاشورا.
این بیانیه با گرامیداشت یاد خاطره حضرت امام (ره) وشهیدان حماسه ساز 13 آبانماه و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا در تهران می‌افزاید: شجاعت، فداکاری و روحیه حماسی و شهادت طلبانه فرزندان عاشورائی ولایت فقیه و حضرت امام (ره) در هر سه حادثه تاریخ ساز سیزدهم آبانماه و در تمام عرصه ‌های مبارزه با استکبار جهانی حقیقتی است که تا ابد می‌درخشد و هدایت‌گر نسل‌های این سرزمین در عبور از گذرگاه‌های حساس تاریخی خواهد بود.
در بخش دیگری از این بیانیه بر اساس توافق برجام با گروه 1+5 آمده است: به‌درستی مسئولین اجرائی کشور باید دغدغه‌های مقام معظم رهبری در خصوص تهدید و نفوذ غرب ودر راس آن استکبار جهانی (آمریکا) در حوزه مسائل فرهنگی را جدی گرفته و برای ‌جلوگیری از نفوذ فرهنگ مبتذل غرب به کشور برنامه‌های جدی در دستور کار خود داشته باشند‌ واجرای دقیق و نظارت صحیح بر توافق برجام را منطبق بر اصول نه گانه رهبری مد نظر قرار دهند‌.
در بخش پایانی این بیانیه از اقشار و آحاد ملت ایران به‌ویژه نسل جوان، دانشجویان ودانش آموزان انقلابی وخانواده معظم شهدا وایثارگران برای حضور پرشور در مراسم یوم الله 13 آبان ماه با طنین شعار هیهات منا الذله  و لبیک یا حسین (ع) و شعار وحدت آفرین  مرگ بر آمریکا دعوت به‌عمل آورده است و در ادامه می‌افزاید: استکبار جهانی بداند ملت ایران که انقلاب اسلامی خود را بر اساس دکترین و راهبردهای عاشورائی حسینی باور داشته و برای پاسداری از آن شهدا و ایثارگران فراوانی تقدیم کرده است، همچنان پیوند خود را با عاشورا وکربلا حفظ و با تاسی از مولا و رهبر سازش ناپذیر خود امام خامنه‌ای (مدظله العالی‌) در برابر نظام سلطه ایستاده و آماده است در صورت تکلیف و ضرورت خلق واقعه عظیم به مانند عاشورای 61 هجری قمری را رقم زده وطومار یزیدیان زمان را برهم چیند.