صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۴۱۴۹
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن حضرت ابوطالب(ع) در فرهنگ‌سرای خاوران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در راستای توسعه علوم قرآن و حدیث، دارالقرآن حضرت ابوطالب(ع) در فرهنگ‌سرای خاوران و جنوب شرق پایتخت با حضور صلاحی، رئیس هیئت مدیره و رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران، آشتیانی، رئیس فرهنگ‌سرای خاوران افتتاح شد.

براساس این گزارش آشتیانی، رئیس فرهنگ‌سرای خاوران گفت: پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری در جهت پرورش و تربیت حافظان قرآن کریم این مرکز مجهز راه‌اندازی شد.

وی افزود: این مرکز خانواده محور است و قرار است در تمام سطوح آموزش‌های قرآنی اعم از کلاس‌های علوم قرآنی، علوم تفسیری، سبک زندگی، حدیث‌شناسی، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ، تجوید، قرائت، تفسیر، مشاوره قرآنی و پژوهش قرآنی ارائه شود.

آشتیانی تصریح کرد: پرورش نیروی انسانی در حوزه قرآن، آموزش به کودکان از دوره پیش‌دبستانی، آموزش‌های سبک زندگی در قالب کارگاه‌های آموزشی، آموزش‌های تخصصی و عمومی به تمامی اقشار جامعه از جمله فعالیت‌هایی است که در این مرکز دنبال خواهد شد و این دارالقرآن از اساتید برجسته قرآنی در همه زمینه‌ها بهره خواهد برد.

وی با اشاره به اینکه می‌توان از دارالقرآن حضرت ابوطالب(ع)  به‌عنوان یک اتاق فکر قوی در راستای توسعه مبانی قرآنی در جامعه بهره برد، اظهار کرد: هدف از نامگذاری این مرکز به دلیل تجلیل از مقام والا‌ی عموی بزرگوار پیامبر اکرم(ص) و پدر گرامی حضرت علی(ع) که یکی از بزرگترین حامیان ایشان در ابتدای امر رسالت بود، عنوان شد.