صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۴۷۴۴
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه:

گروه اندیشه: رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در بازدید از غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات گفت: قرآن را می‌توان به عنوان یک رسانه در سطح جامعه معرفی کرد و با وجود اینکه هر چند گاهی ممکن است وسیله جهت تکامل بشریت به مردم معرفی شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین‌ عبدالحسین خسروپناه، رئیس‌ پژوهشکده حکمت و فلسفه باحضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات به گفت‌وگو با خبرنگاران پرداخت.

وی از ارزیابی خود‌ از نمایشگاه گفت: نبود بعضی از خبرگزاری‌ها از نقاط ضعف این نمایشگاه به‌شمار می‌آید و با این وجود لازم است به‌ خبرگزاری‌های که در این نمایشگاه حضور نیافتند گفت، زهد مثبت بهتر از زهد منفی است و با این وجود باید حضور پیدا کرد؛ با وجود اینکه نمایشگاه چند روزی بیشتر طول نخواهید کشید و عدم نبود بعضی از خبرگزاری‌ها از جمله نقاط ضعف است.

رئیس پژوهشکده حکمت و فلسفه در رابطه با ارتباط قرآن با جامعه و نقش قرآن در زندگی گفت: قرآن را می‌توان به عنوان یک رسانه در سطح جامعه معرفی کرد و با وجود اینکه هر چند گاهی ممکن است وسیله جهت تکامل بشریت به مردم معرفی شود؛ جامعه قرآنی می‌تواند از معارف قرآنی جهت نشر و استفاده از آن در سطوح مختلف سنی از کودکی تا میانسالی استفاده کند.