صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۴۸۱۶
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳

گروه بین‌الملل: چهار نوجوان شیعی عربستان توانستند در سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و حدیث حرم شریف نبوی در مدینه منوره حائز رتبه‌های برتر شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآنی «ق»، چهار نوجوان شیعی که از قرآن‌آموزان مؤسسه قرآنی «تراتیل فجر» شهر شیعه‌نشین «صفوی» عربستان هستند، توانستند در سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و حدیث حرم شریف نبوی رتبه‌های ارزنده‌ای را کسب کنند.
«سید عبدالله رامی هاشم الساده» از قرآن‌آموزان مؤسسه قرآنی «تراتیل الفجر» و «عبدالله احمد آل مبارک» از دیگر قرآن‌آموزان این مؤسسه توانستند در رشته‌ حفظ 5 جزء قرآن کریم به ترتیب رتبه‌‌های چهارم و ششم را کسب کنند.
همچنین در رشته حفظ 20 جزء «سید محمد هاشم الشرفا» رتبه هفتم را کسب کرد و «طاهر فتحی آل عبدالله» نیز در رشته حفظ 10 جزء‌ حائز رتبه سیزدهم شد.
گفتنی است، موسسه قرآنی «تراتیل الفجر» وابسته به مرکز فرهنگی «علم الهدی» در شهر شیعه‌نشین «صفوی» در استان قطیف عربستان است و نمایندگان این مؤسسه برای دومین بار در مسابقات حفظ قرآن و حدیث حرم شریف نبوی در مدینه منوره که به صورت سراسری برگزار می‌شود، شرکت کردند.