صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۶۲۷۰
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱
افتخاری:

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس اظهار کرد: در صورت کمبود بودجه پرداخت هزینه تحصیل حافظان قرآن، دولت باید افزایش اعتبار را در لایحه بودجه بیاورد.

لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره پرداخت هزینه تحصیل حافظان اظهار کرد: با توجه به اینکه هزینه تحصیل حافظان قرآن به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و ردیف بودجه خاصی برای آن درنظر گرفته است سازمان اوقاف و امور خیریه موظف است براساس بودجه درنظر گرفته شده، هزینه تحصیل دانشجویان حافظ قرآن را در هر ترم تحصیلی پرداخت کند.

وی درباره اعتراضاتی که از سوی حافظان قرآن مبنی بر عدم پرداخت هزینه تحصیلی از سوی سازمان اوقاف وجود دارد، اظهار کرد: سازمان اوقاف که مسئولیت پرداخت هزینه تحصیل حافظان قرآن را دارد باید فکری به حال این موضوع بکند و هزینه تحصیل دانشجویان حافظ قرآن را به موقع پرداخت کند.

افتخاری افزود: به هر حال باید فکری شود؛ نمی‌شود یک نفر یک ترم تحصیلی را به صورت رایگان پشت سر بگذارد و برای ترم دیگر هزینه کمرشکن پرداخت کند.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس عنوان کرد: این مطالبه باید هم از دولت و هم از سازمان اوقاف و امور خیریه وجود داشته باشد و این دو بخش مسئول پرداخت هزینه تحصیل دانشجویان حافظ قرآن هستند.

وی در ادامه گفت: دانشجویان حافظ قرآن که هزینه تحصیل خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند نامه‌ای تنظیم کرده و پس از امضا به فراکسیون قرآن و عترت مجلس ارسال کنند تا نسبت به این موضوع رسیدگی شود.

افتخاری درباره اظهارات مسئولان مربوطه مبنی بر کم بودن بودجه در مقابل افزایش دانشجویان حافظ قرآن، عنوان کرد: اگر بودجه کم است دولت باید در لایحه بودجه درخواست بیشتری برای این موضوع داشته باشد و نمی‌توان گفت بودجه کم است و پرداخت نمی‌کنیم؛ چرا که این بحث مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

لیلا محمدی

نظرات بینندگان
یکی ازبچه ها
|
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۸
سلام و خسته نباشید.دراین خصوص مثل برنامه ورزشی نود عمل کنید جواب می ده،یعنی مرتب ازمسئولین سوال کنید چرا مصوبه مجلس و دولت و....اجرا نمیشه؟
علی
|
|
۰۶:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۷
سلام.ممنون ازخانم افتخاری عزیز.ظاهرا این مسأله جزء اولویت های اوقاف نیست،بالاخره ماهم خدایی داریم...
ازحافظان بین المللی کل قرآن
|
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۷
چرامسئولان مابه بچه های قرآنی که می رسه یا بودجه ندارند یا وقت؟واقعا چرا؟آیا فکرکرده اید که کل بودجه تحصیل رایگان حافظان دریک سال از یه بازیکن فوتبال کمتره!چرابرای اونها پول هست ولی برای ماهانیست؟ضمن تشکرویژه ازخبرگزاری ایکنابابت پیگیری این موضوع ازاین خرگزاری درخواست دارم دراین خصوص ازرئیس سازمان اوقاف ورئیس سازمان مدیریت هم سوال کنند.اجرکم عنداله
یکی از بچه ها
|
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
فعلا که میتوانند بگویند بودجه کم است و میگویند... اگر واقعا بودجه کم باشد نمی توان سازمان اوقاف را مقصر دانست ... و اگر واقعا بودجه کم نیست ما منتظر نقش نظارتی مجلس هستیم...