صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۶۲۹۹
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
مرحله نهایی؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: چهارمین مسابقات قرآن بیمارستا‌ن‌های استان تهران از صبح امروز، ۱۹ آبان‌ماه آغاز شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا ذکاوت، مشاور فرهنگی بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: مرحله نهایی چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم بین بیمارستا‌ن‌ها، مراکز درمانی و اورژانس استان تهران از صبح امروز، 19 آبان‌ماه آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات از ساعت 8:30 تا 9 صبح با تلاوت یکی از قاریان آغاز می‌شود و سپس خیرمقدم توسط ذکاوت، دبیر این مسابقات انجام می‌گیرد.

ذکاوت با اشاره به اینکه مسابقات طی دو روز، 19 و 20 آبان‌ماه تشکیل می‌شود، بیان کرد: در ادامه آزمون کتبی تفسیر سوره یاسین، نهج‌البلاغه براساس عهدنامه مالک اشتر، مفاهیم و احکام به صورت عمومی از ساعت 10 تا 13 برپا می‌شود.

دبیر چهارمین دوره مسابقات قرآن بیمارستان‌ها با اشاره به حضور 160 نفر از آقایان و حداکثر بانوان در این دوره از مسابقات، اظهار کرد: رقابت رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ شامل حفظ سوره یاسین، یک، سه، پنج، 10 و 15 جزء و حفظ کل آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مسابقات در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم‌الانبیا(ص) برگزار می‌شود، عنوان کرد: مراسم پایانی و اختتامیه این دوره از مسابقات، پنج‌شنبه، 21 آبان‌ماه از ساعت 10 تا 11 تشکیل می‌شود.