صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۶۵۳۴
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸

کانون خبرنگاران نبأ: در حسینیه سرمحله با محسن حاجی حسنی به اجرای برنامه پرداختیم، هنوز وقتی تصاویر ایشان را می‌بینم باورم نمی‌شود که این قاری توانمند قرآن از میان ما رفته‌اند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، مهران رجبی، بازیگر سینما و تلویزیون با حضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات و بازدید از این غرفه، با فعالیت‌های تنها خبرگزاری قرآنی کشور آشنا شد.

وی بعد از دیدن تصویر قاری بین‌المللی قرآن و مهاجر الی‌الله محسن حاجی حسنی در غرفه خبرگزاری که در حادثه حج امسال به شهادت رسید، خاطره‌ای را از حضور خود و این قاری قرآن در ماه مبارک رمضان سال جاری که جهت اجرای برنامه در جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع)، به آران و بیدگل دعوت شد‌ه بودند و در حسینیه سرمحله به اجرای برنامه پرداخت، بیان کرد و گفت: در آن شب خیلی با ایشان شوخی کردم و از قرائت ایشان بسیار لذت بردم، هنوز وقتی تصاویر ایشان را می‌بینم باورم نمی‌شود که این قاری توانمند قرآن از میان ما رفته‌ است.

وی همچنین درباره نقش باورهای یک بازیگر در نقش‌هایی که بازی می‌کند به صحنه‌ای از یکی از فیلم‌های خود اشاره کرد و گفت: در آن صحنه، یکی دیگر از بازیگران باید لفظ استغفرالله را ادا می‌کرد، پیش من آمد و از من پرسید که نحوه ادای این کلمه چگونه است؛ در واقع می‌توان نتیجه گرفت که وقتی بازیگر کلمه‌ یا جمله‌ای را در فیلم ادا می‌کند اگر به آن باور داشته باشد رنگ و بو پیدا می‌کند و بسیار دلنشین‌تر می‌شود و این باور در مسائل مذهبی و اعتقادات و باورهای دینی نمودی دو چندان پیدا می‌کند.

وی افزود: همچنین در فیلم روزگار غریب صحنه‌هایی از فیلم که در گرگان بود را باید با لهجه گرگانی بیان می‌کردیم و یک نفر از اهالی به ما آموزش لهجه گرگانی را می‌داد، اما آیا مردم گرگان از این صحبت کردن ما خوششان آمد؟ خیر، پس فرق است بین اینکه ما جمله‌ای را که در یک فیلم می‌گوییم باور داشته باشیم یا این که یک دیالوگ را حفظ کنیم و در فیلم بیان کنیم.

رجبی ادامه داد: این  مصداق بارز این شعر می‌شود که دلنشین شد سخنم تا تو بیانش کردی و بیننده عاقل فرق بین این دو را به خوبی تشخیص می‌دهد؛ یا اینکه مادری که پسر واقعی خود را صدا می‌کند با مادری که در فیلم در قالب نقش، پسرم می‌گوید.

مهران رجبی در پایان بازدید از غرفه خبرگزاری ایکنا و عضو افتخاری خبرنگاران این خبرگزاری شد.