صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۶۵۹۵
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳
«اتحادیه روهینگیا آراکان»:

گروه بین‌الملل: اتحادیه حمایت از اقلیت مسلمان روهینگیا در ایالت «راخین» میانمار موسوم به «اتحادیه روهینگیا آراکان»، محرومیت مسلمانان از شرکت در انتخابات میانمار را مصداق بارز تبعیض نژادی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی (اینا)، «اتحادیه مسلمانان روهینگیای آراکان» طی بیانیه‌ایی، محرومیت مسلمانان روهینگیا از شرکت در انتخابات میانمار را به شدت محکوم کرد.
«وقار الدین بن مسیع الدین»، مدیر اتحادیه روهینگیا آراکان در بیانیه‌ای گفت: اقدامات دولت علیه مسلمانان این کشور مصداق تبعیض نژادی و استمرار اقدامات غیرانسانی و جنایت‌ علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت آراکان  است.
وی افزود: این اقدامات توسط دست‌های پشت پرده انجام می‌شود که تلاش دارد وحدت ملی میانمار که با روحیه همزیستی انسانی در حرکت بود، را از بین ببرد.
مدیر این اتحادیه، دولت کنونی میانمار را به انجام توطئه‌های پنهان علیه مسلمانان برای تحقق اهداف سیاسی متهم کرد و گفت: دولت میانمار با حمایت و تشویق راهبان و افراط‌گرایان بودایی، مسلمانان را تحت فشار قرار داده است و تلاش دارد که مسلمانان را به حاشیه براند و آن‌ها را از مطالبه حقوق اساسی خود و نیل به کرامت و حیثیت خود، منع کند.
وی از دولت خواست که حقوق شهروندی روهینگیایی‌ها را بازگرداند و به آن‌ها اجازه‌ مطالبه حقوق خود را بدهد.
وی در ادامه از مرم جهان خواست که در کنار مستضعفان روهینگیا بایستند و دولت میانمار را برای پایان دادن به تبعیض نژادی و برقراری امنیت و صلح میان دو قومیت مسلمان و بودایی در ایالت آراکان تحت فشار قرار دهند.
بحران جدید مسلمانان میانمار در ایالت راخین بعد از کشته شدن 11 مسلمان بی‌گناه توسط ارتش این کشور در ماه مه 2012 و حمله یک گروه بودائیان به اتوبوس حامل مسلمانان و کشته شدن یک بودائی در پاسخ به این حمله آغاز شد.
به دنبال آغاز درگیری‌ها درغرب میانمار، بودایی‌ها با حمله به مناطق مسلمان‌نشین بیش از 2000 منزل مسکونی متعلق به مسلمانان را به آتش کشیدند و بیش از یک صد هزار نفر را آواره و بی خانمان کردند.
اغلب آوارگان مسلمان به مرزهای میانمار و بنگلادش پناه بردند و اکنون در شرایط بسیار اسف باری به سر می‌برند. آنها نیاز به غذا دارند و به علت بارش باران‌های موسمی و نداشتن سرپناه سلامت و زندگی آنها در خطر است.
لازم به ذکر است که حزب حاکم «توسعه و همبستگی» میانمار که تحت حمایت ارتش قرار دارد، شکست در انتخابات میانمار را که روز یکشنبه، 17 آبان‌ماه، برگزار شد را پذیرفته است.
حدود 30 میلیون نفر برای شرکت در این انتخابات واجد شرایط بودند و بیش از 6000 نامزد از 90 حزب برای به دست آوردن 664 کرسی پارلمان میانمار با یکدیگر رقابت کردند.
مسلمان روهینگیا در ایالت راخین، در غرب میانمار، ساکن هستند و از زمان استقلال این کشور در سال 1948، بودائیان افراطی به شکلی سازمان یافته و هدفمند آن‌ها را سرکوب کرده‌اند.