صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۶۷۷۰
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵

گروه جامعه: رئیس سازمان حج و زیارت از مشخص شدن سرنوشت شش نفر دیگر از مفقودان فاجعه منا خبر داد و گفت: مرجان نازقلچی فرماندار فقید بندر ترکمن نیز جزء این شش نفر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت امروز سه‌شنبه 19 آبان ماه در حاشیه مراسم بزرگداشت جانباختگان گلستانی فاجعه منا که در مصلای نماز جمعه اهل سنت گنبدکاووس و با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در حج و زیارت برگزار شد، ضمن اعلام این خبر گفت: تلاش برای مشخص شدن سرنوشت 19 مفقود دیگر همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه شش مفقود شناسایی شده از جمله فرماندار فقید بندرترکمن در مقبره الشهدای شهر مکه خاکسپاری شده‌اند، گفت: وضعیت این مفقودان ساعت 24 روز گذشته و براساس مطابقت با «دی ان ای» گرفته شده مفقودان و خانواده‌های آنان، از سوی عربستان اعلام شد.

هنوز از سرنوشت غضنفر رکن آبادی خبری در دست نیست

اوحدی، تعیین سرنوشت مفقودان فاجعه منا را مطالبه جدی جمهوری اسلامی از سعودی‌ها دانست و ادامه داد: هنوز از سرنوشت غضنفر رکن آبادی سفیر سابق ایران در لبنان خبری نیست و ایشان همچنان جزء مفقودان این فاجعه هستند.

در این مراسم استاندار گلستان، نماینده ولی فقیه در استان، برخی مدیران کل، ائمه جمعه و علما و روحانیان شیعه و اهل سنت منطقه گنبدکاووس، فرماندار، مسئولان و جمع کثیری از مردم بویژه خانواده های جانباختگان فاجعه منا حضور داشتند.