به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حسین خاکسارهرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی، مردمی استان اصفهان اظهار کرد: مهمترین مشکلات و نیازهای مؤسسات قرآنی نیاز به آموزشهای لازم مدیریتی و از سوی دیگر توانمندسازی برنامهریزی و مالی است.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای مؤسسات قرآنی در ترویج فرهنگ و معارف قرآن بسیار اثرگذار است، افزود: این فعالیتها باید با برنامهریزی و شناخت فرصتها و تهدیدات همراه باشد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان بیان کرد: افزایش سطح کمی و کیفی فعالیت مؤسسات قرآنی باید با وحدت رویه و مخاطبشناسی همراه باشد تا بتوان به وظیفه و هدفهای اصلی دست پیدا کرد.
خاکسارهرندی در پاسخ به این سؤال که مؤسسات قرآنی تا چه اندازه از ابزارها و فناوریهای روز بهره میبرند، گفت: مؤسسات قرآنی باید به تدریج خود را به ابزار و فناوری روز مجهز کنند، زیرا دشمن از این ابزارها استفاده کامل را میکند و بر همین اساس مؤسسات قرآنی نیز باید در این مورد نقش خود را ایفا کنند.
وی به مدلهای آموزشی در مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: در این مؤسسات در مدلهای آموزشی بیشتر از روشهای ترکیبی استفاده میشود و به تعبیر دیگری براساس شرایط و وضعیت موجود از روشهای سنتی و یا نوین نیز استفاده میکنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان گفت: حمایتهای دولت از مؤسسات قرآنی بیشتر غیرمستقیم و محدود است در حالی که اگر حمایتهای دولت شفاف، مستقیم و گسترده بود، شاهد توسعه بیشتر فرهنگ قرآنی بودیم.