به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم ، سید حسن نصرالله چهارشنبه شب، 20 آبانماه، در مراسم بزرگداشت روز شهید دربیروت که به صورت زنده از شبکه العالم پخش شد ضمن قدردانی از شهیدان بهخاطر جانفشانیهای خود برای امت، گفت: باید همواره فداکاریهای این شهیدان را به یادآوریم. هنگامی که از پیروزیها سخن میگوییم، این پیروزیها به برکت خون پاک شهیدان محقق گشت؛ آنها، شهیدان مقاومت ارتش لبنان، سوریه و گروههای فلسطینی بودند؛ شهیدان همه چیز را فدا کردند؛ این پیروزیها در واقع پیروزی و دستاورد آنهاست و ما در سایه پیروزیهای آنها زندگی میکنیم.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود : هنگامی که به واقعیتهای خارجی و نتایج محسوس مینگریم میبینیم که مناطق ما بدون هیچ قید و شرطی پس از سالها اشغالگری به ما بازگشت، اسیران ما از زندانها آزاد شدند و به برکت این فداکاریهای شهیدان است که لبنان از خطر دور ماند.
وی تأکید کرد : از مهمترین دستاوردهای خون شهیدان آن است که آنها در ملت ما روحیه جهاد، مقاومت، عزت، کرامت و مبارزه با ذلت دمیدند و بیداری معنوی ایجاد کردند. خون شهیدان، روح جوانان ما را زنده و تضمین کرد که ثبات در مسیر مقاومت و جهاد برای آزادسازی زمین، مقدسات، تحقق رویای استقلال، حاکمیت و آزادی، محقق میشود. خون شهیدان قویترین عامل برای بیداری امت است.
سید حسن نصرالله یادآور شد : ازهمان ابتدا روحیه شهادت طلبانه جهاد، قویترین سلاح ما در مقابله با حمایت گسترده آمریکا از زرادخانه اسراییل بوده است. اگر منتظر به دست آوردن امکانات و کسب توازن راهبردی با دشمن میماندیم، مقاومت و آزادسازی صورت نمیگرفت و دشمن سلطهگری خود را بر این مناطق و نیز در فلسطین میگستراند. روحیه شهادت طلبانه جهادی بار دیگر مقاومت و انتفاضه را به بار میآورد و بار دیگر مسأله الاقصی و مقدسات را در نفوس مردم مطرح میکند. دشمن، ملت فلسطین را محاصره میکند و غزه را از کرانه باختری و کرانه باختری را از مناطق سال 48 جدا میکند و مانع رسیدن سلاح و ذخایر میشود و میتواند با فعالیتی امنیتی، گروههای مقاومت را کنترل کند و گروههای جهادی را از هم برچیند؛ اما نمیتواند افراد را محاصره و این رویارویی را متوقف کند.
دبیرکل حزب الله لبنان بیان کرد: مسئولیت ماست که روحیه جهادی را حفظ کنیم زیرا دشمنان از چندین دهه تاکنون برای شکست این روحیه اقدام میکنند؛ اگر دشمنان به این روحیه ضربه بزنند دیگر موشکها را چه سود! باید با اینگونه جنگها و اقدامها مقابله کنیم و بخشی از امتی باشیم که مقدسات خود را بازپس میگیرد و نیز باید این روحیه شهادت طلبانه را حفظ کنیم.
سید حسن نصرالله یادآور شد: از مهمترین مظاهر این روحیه خانواده شهدا هستند؛ آنچه از خانواده شهدا دیدهایم صداقت در گفتار و صبر در رفتار است از این رو با داشتن چنین شهدا و چنین خانواده شهدایی از هیچ تهدید و چالشی نمیترسیم و به آینده امید بیشتری خواهیم داشت.
احمد قصیر؛امیر شهادت طلبان مقاومت است
دبیرکل حزب الله لبنان از احمد قصیر به عنوان امیر نیروهای شهادت طلب مقاومت یاد کرد و عملیات او را بزرگترین عملیات استشهادی نامید.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید احمد قصیر افزود: روز یازدهم نوامبر سال 1982 احمد قصیر با خودرو ساختمان مقر نظامی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید و درنخستین عملیات شهادت طلبانه در تاریخ مقاومت 141 نظامی صهیونیست را به هلاکت رساند و 10 نفر نیز مفقود شدند.
سید حسن نصرالله تأکید کرد : این عملیات رژیم اسرائیل را به عزا فرو برد و هر سال تأکید میکنم که این بزرگترین عملیات مقاومت بود و احمد قصیر جلودار شهادت طلبان بزرگوار است.
شهید احمد قصیر آغازگر عملیاتهای شهادت طلبانه بود که شروع شکست رژیم صهیونیستی در سال 2000 میلادی و پیروزی در جنگ 33 روزه در سال 2006 میلادی را رقم زد و موجب بهت و حیرت اسرائیلیها بهویژه قصاب معروف صهیونیستها «آریل شارون» شد.
وی تصریح کرد: من به حرمت خون شهدا از همه طرفها میخواهم که برای حل همه مشکلات و معضلات کشور دست به دست هم دهند.
سید حسن نصر الله گفت: ما در حزب الله دوشادوش ارتش و ملت به وظایف و مسئولیتهای خود عمل خواهیم کرد و در جنوب و مرزهای شرقی کشور حضورخواهیم داشت و با طرفهای دیگر برای بازسازی کشور تلاش خواهیم کرد تا به خون شهدا وفادار باشیم.
یادآوری میشود: 11 نوامبر در طول تاریخ برای رژیم صهیونیستی روزی فراموش نشدنی است، چرا که این روز سرآغازعملیاتهای شهادت طلبانه دیگری شد که شروع شکست رژیم صهیونیستی در سال 2000 میلادی و پیروزی در جنگ 33 روزه در سال 2006 میلادی را رقم زد.
چگونگی اجرای این عملیات و شخصی که این عملیات شهادت طلبانه را انجام داده بود، تا چندین سال به عنوان معما باقی ماند تا این که سید حسن نصر الله ، دبیرکل حزب الله لبنان که در آن زمان از رهبران حزب الله بود، بعد از گذشت 3 سال از آن حادثه یعنی در سال 1985 میلادی در مراسم گرامی داشت یاد و خاطره شهدای مقاومت بر بالای منبر در منطقه «دیر قانون النهر» بیمقدمه پرده از این معما برداشت.
در آن زمان بود که همه دریافتند که چگونه احمد قصیر جوان 18 ساله سوار بر خودروی پژوی خود مقر ساختمانی که دفاتر مربوط به اطلاعات رژیم صهیونیستی و مقر یگان وابسته به سران این رژیم در جنوب و همچنین استراحتگاه افسران و درجه داران نظامی این رژیم بود، را منفجر کرد.