صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۷۹۱۰
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

گروه بین‌الملل: بزرگترین جامعه مسلمانان انگلیس خواستار نقش پررنگتر مسلمانان این کشور در قانون جدید مبارزه با تروریسم شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Press TV»، شورای مسلمانان بریتانیا در این باره می‌گوید: «مسلمانان بریتانیا باید در ایجاد قانون جدید مبازه با تروریسم نقش مؤثرتری داشته باشند، اگر قرار است این قانون اجرایی شود.»
مقداد ورسی، معاون دبیر کل شورای مسلمانان بریتانیا، می‌گوید مقامات دولت با تلفیق دیدگاه‌های محافظه‌کارانه اجتماعی و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اند.
وی افزود: «سیاست کنونی دولت .......کاملا در خطر معکوس عمل‌کردن قرار دارد و تا زمانی که دولت با جوامع مختلف مسلمان در سراسر بریتانیا وارد گفت‌وگو نشود، شاهد این تغییر نخواهیم بود.»
این موضع‌گیری شورای مسلمانان بریتانیا پس از انتشار نتایج تحقیق جدید اتخاذ شد. براساس این تحقیق اکثر مسلمانان بریتانیایی بر این باورند سیاست‌های غلط دولت و پوشش متعصب رسانه‌ای باعث شده «فضای نفرت» از مسلمانان که بر زندگی روزانه آن‌ها تاثیر گذشته است، به وجود آید.
این تحقیق که از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی انجام شده است نشان می‌دهد زندگی روزانه مسلمانان بریتانیایی با افزایش بدرفتاری، خشونت و تبعیض نژادی آمیخته شده است.
بر اساس این تحقیق، 56 درصد از مسلمانان بریتانیایی فحاشی و ناسزا را تجربه کرده‌اند و 18 درصد دیگر نیز مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند.
پیشتر نیز دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، از حمایت بیشتر از مسلمانان خبر داده بود. بر اساس گزارش ماه گذشته پلیس انگلیس میزان جرائم علیه مذاهب در مقایسه با سال قبل 43 درصد افزایش داشته است.