صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۹۰۵۲
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹

گروه بین‌الملل: در حالی انفجارهای شب گذشته پاریس با واکنش گسترده محافل خبری و بین‌المللی مواجه شده است که حملات تروریستی بیروت آن‌چنان مورد توجه آمریکا و جوامع غربی قرار نگرفت.

چندین سال است که گروه تکفیری ـ تروریستی داعش در حال کشتار و جنایت علیه مردم بی‌گناه منطقه به ویژه در کشورهای عراق و سوریه است.
گرچه تاکنون بزرگترین قربانیان گروه تروریستی داعش که رد پای کشورهای امپریالیستی در تشکیل آن مشهود است، مسلمانان بوده‌اند، اما هیچ‌گاه با مسلمانان همدردی نشده است و همواره برخی کشورهای استکباری با حمایت مالی و تسلیحاتی از این گروه‌های تکفیری ـ تروریستی شریک جرم این گروه‌های خشونت‌طلب در کشتار مسلمانان بوده‌اند.
اما چند ساعت پس از حملات تروریستی به چند نقطه مختلف در پاریس به سرعت این حملات به حادثه «شارلی ابدو» و گروه‌ تروریستی داعش مرتبط شد.
هنوز اطلاعات زیادی در مورد حوادث پاریس در دست نبود و کسی مسئولیت آن را نپذیرفته بود که پوشش گسترده رسانه‌ای و اظهارات تعصب‌آمیز و ضداسلامی آن‌ها و به تبع آن سخنان اهانت‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی علیه مسلمانان شروع شد.
زمان زیادی طول نکشید که کل 1 میلیارد و 600 میلیون مسلمان جهان مسئول حملات پاریس شدند.
حتی اگر داعش یا هر سازمان رادیکالی دیگری که با هدف تیره کردن نام اسلام جنایت می‌کنند، مسئول این حملات باشد عادلانه نیست که همه مسلمانان جهان را درگیر این مسئله کرد.
این در حالی است که اکثر کسانی که از سوی داعش کشته شده یا با داعش در حال جنگیدن هستند، مسلمان هستند.
حملات تروریستی پنجشنبه گذشته داعش در شهر بیروت در لبنان که یک روز پیش از حملات تروریستی در پاریس صورت گرفت، نیز از جمله جنایات این گروه علیه مسلمانان بود.
با وجود این، حملات بیروت اصلاً مورد توجه آمریکا و کشورهای غربی قرار نگرفت که در باب این سیاست‌ دوگانه می‌توان کتاب‌ها نوشت.
این روند از زمان حادثه یازده سپتامبر شروع شده و از آن زمان بسیاری در غرب تمایل دارند که همه اقدامات تروریستی را به مسلمانان مربوط کنند.
این در حالی است که اکثریت مسلمانان جهان انسان‌هایی صلح‌طلب هستند.
همچنین، آمار جنایت‌ها در کشورهای غربی برای مثال آمریکا نشان می‌دهد که تعداد قربانیان حوادث تروریستی که به غلط به مسلمانان نسبت داده می‌شود، در قبال حوادث تروریستی داخلی این کشورها بسیار ناچیز است.
اما گویی این حوادث بیشتر نمایش یا نمادی برای همراه کردن افکار عمومی و اذهان مردم برای نفرت از مسلمانان و پیشبرد سیاست‌های استعماری در کشورهای خاورمیانه برای بهره‌برداری راحت‌تر از این کشورها است.