صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۲۸۴۴
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱

کانون خبرنگاران نبأ: توسط تبلیغات اسلامی رباط کریم گفتمان دینی ارزش کتاب و کتابخوانی و آثار آن در رشد فکری برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، منوچهر جلیلی، مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط کریم از برگزاری گفتمان دینی به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی در مدارس این شهرستان برگزار شد.

وی افزود: حجت‌الاسلام سرمدی، در رابطه با موضوع گفتمان که ارزش کتاب و کتابخوانی و آثار آن در رشد فکری بود مباحثی را مطرح کرد.

این استاد با تعریف کتابخوانی، عنوان کرد: کتابخوانی یعنی با کتاب، انس و الفت برقرار کردن، یعنی با کتاب، با روح و روان و همۀ وجود خود با یک اثر مواجه شدن.

وی ادامه داد: ما افتخار می‌کنیم که فرهنگ و باورهای دینی ما یعنی آیین مقدس اسلام مبتنی بر ارزش بینش و دانش و ارجمندی کتاب است و خداوند منان معجزه ابدی فرستاده‌اش را یک کتاب قرار داده است که قرآن کریم سرآمد همه کتاب‌های عظیم است.

سرمدی، با اشاره به اهمیت کتاب در رهنمودهای مقام معظم رهبری که فرموده، برای یک ملت خسارتی بزرگ است که افراد آن با کتاب سر و کار نداشته باشند و برای یک فرد توفیق عظیمی است که با کتاب مأنوس و همواره در حال بهره‌گیری از آن یعنی آموختن چیزهای تازه باشد، عنوان کرد: کتاب وسیله‌ای است که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می‌ماند و به آیندگان منتقل می‌شود و پیشوایان معصوم(ع) توجه ویژه‌ای به فرهنگ مکتوب داشتند و همواره پیروان خود را به حفظ دانش و نوشتن آن سفارش می‌کردند.

مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط کریم با بیان اینکه این گفتمان با حضور 90 دختر دانش‌آموز برگزار شد، اضافه کرد: در پایان نیز، سرمدی به سؤالات دانش‌آموزان پاسخ داد و پذیرایی به‌عمل آمد.

گفتنی است، این گفتمان دینی 24 آبان‌ماه جاری در دبیرستان بانو خمسه رباط کریم برگزار شد.

منوچهر جلیلی