صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۳۶۷۶
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
در بخش کارکنان پایور؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله نهایی سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور نیروی دریایی ارتش فردا، ۲۷ آبان‌ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید حسن‌زاده، معاون فرهنگی و روابط عمومی نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: مرحله سراسری سی‌و‌پنجمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی همزمان با ولادت امام موسی کاظم(ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این مسابقات چهارشنبه، 27 آبان‌ماه با حضور 130 متسابق در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، اذان، تفسیر جزء 18 در سطوح یک و دو و حفظ در اجزاء 5، 10، 15، 20 و حفظ کل برپا خواهد شد.

حسن‌زاده عنوان کرد: آئین اختتامیه این دوره از مسابقات پنج‌شنبه، 28 آبان‌ماه، ساعت 10 صبح با حضور جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و فرماندهان و مسئولان این نیرو در رواق دارالهدایه آستان مقدس رضوی برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: تجلیل از منتخبان این دوره از مسابقات و اهدای تندیس و یادبودی از نیروی دریایی ارتش به موزه آستان قدس رضوی از جمله برنامه‌های آئین اختتامیه مسابقات است.

نظرات بینندگان
صالحی
|
|
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
ومن الله توفیق